آموزش آشپزی/ نحوه سرخ کردن ماهی

دو روش ساده ای که برای سرخ کردن ماهی در این مطلب به شما آموزش خواهیم داد طعم زیادی به ماهی اضافه می‌کند.

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، دو روش ساده ای که برای سرخ کردن ماهی در این مطلب به شما آموزش خواهیم داد طعم زیادی به ماهی اضافه می‌کند.

آموزش آشپزی/ طرز تهیه سالاد سیب زمینی سرخ کرده

مواد لازم:

آرد      یک پیمانه
پاپریکا  و زردچوبه      از هر کدام نصف چایخوری
 پودر سیر      نصف قاشق غذاخوری
 نمک و فلفل      به میزان لازم

طرز تهیه:

بعداز شستن فطعات ماهی انها را با دستمال خشک کنید(pat dry).مواد لازم را با هم ترکیب کرده کناربگذارید. روغن را در ماهیتابه داغ کنید هر فطعه ماهی را در ترکیب ارد زده و در حالی که  یک گوشه ان راگرفته اید یکی دو ضربه به ان بزنید تا ارد اضافی بریزد و بلافاصله در روغن قرار دهید،ماهیها را یکباره از قبل اردی نکنید چون حالت خمیری پیدا میکند. به این ترتیب تمام قطعات ماهی را روی حرارت متوسط سرخ کنید.

روش دوم :

در حدود یک قاشق چایخوری  زعفران را در یک قاشق غذاخوری آبجوش حل کرده و به نصف لیوان آبلیمو اضافه کنید و اگر پودر سیر و پاپریکا در دسترس ندارید ماهی را فقط در ترکیب آرد و نمک و فلفل زده و در روغن سرخ کنید و بعد از خارج کردن از ماهیتابه در حالی که هنوز داغ است با قاشق کمی از ترکیب آبلیمو و زعفران را روی آن بدهید ماهی طعم و رنگ دلپذیری پیدا خواهد کرد.

منبع: بیتوته

انتهای پیام/

کد خبر: 1169079

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =