آموزش آشپزی / طرز تهیه یک غذای اصیل ایرانی به نام کشک گردو

کشک گردو یکی از غذاهای اصیل ایرانی است که میتوان آن را به عنوان پیش غذا در میهمانی‌ها سرو کرد.

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، کشک گردو که در بیشتر مواقع مردم این غذا را با اسم کله جوش می‌شناسند یک غذای بسیار لذیذ است که با یک بار تجربه مشتری همیشگی آن می‌شوید.

آموزش آشپزی / طرز تهیه خورش کدو سبز بدون گوشت

مواد لازم:

گردو: ۲۰۰ گرم

کشک رقیق: ۲ لیوان

نمک: به مقدار لازم

زردچوبه: ۱ قاشق چایخوری

پیاز: ۱ عدد

سیر: به مقدار دلخواه

طرز تهیه:

گردو را آسیاب کرده و با پیاز ریز شده و سیر و نمک و زردچوبه مخلوط می‌کنیم و کمی هم می‌زنیم.

بعد کشک را به گردو اضافه میکنیم و هم میزنیم تا کاملا گردو باز شود.

این غذا سرد سرو میشود، ولی شما میتوانید کمی گرمش کنید و در آخر با نعناع داغ تزیین کرده و نوش جان کنید.

منبع: برترین ها

انتهای پیام/

کد خبر: 1184438

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =

    نظرات

    • نظرات منتشر شده: 1
    • نظرات در صف انتشار: 0
    • نظرات غیرقابل انتشار: 0
    • مینا موسوی IR ۱۱:۴۳ - ۱۴۰۲/۰۸/۲۲
      0 0
      دستور کله جوش یا به قول شما کشک گردو این نیست