به گزارش گروه فرهنگی ایسکانیوز، روز یکشنبه ۳۱ اردیبهشت در خبری عنوان شد که ۴۸ تخته فرش ارزشمند ملی از ساختمان حافظیه کاخ سعدآباد خارج و ناپدید شدهاند. این فرشهای نفیس بافت مشهد و اصفهان بودهاند و ارزش مالی تنها ۱۰ تخته آنها معادل ۱۲۷ میلیارد تومان برآورد شده است.
سرانجام فرشهای گرانقیمتِ مفقود شده سعدآباد چه شد؟
در این خبر ناپدید شدن فرشهای تالار حافظیه را به دولت دوازدهم نسبت داده شد و عنوان شد که طبق گزارش رسیده به دولت سیزدهم، همگی این فرشها طی سه سال منتهی به ۱۳۹۵ مفقود شدهاند. در این گزارش، به نقل از یک شاهد عینی آمده است: «فرشها را با یک دستگاه وانت مزدا بردند منزل.»
ساختمان حافظیه سعدآباد در اختیار نهاد ریاستجمهوری است و دولت جمهوری اسلامی از آن برای استقبال از مهمانان خارجی استفاده میکند. علاوه بر این ساختمان، فرشهای نفیس و ارزشمند متعددی هم در دیگر بخشهای کاخ سعدآباد نگهداری میشوند.
معاون حقوقی رئیسجمهور در این باره گفت: طبق اطلاعات معاونت حقوقی این فرشها از سال ۹۲ تا ۹۵ مفقود و از مجموعه سعدآباد خارج شده است.
وی افزود: سازمان بازرسی کل کشور گزارش مفصلی را در مورد مفقود شدن این فرشها در دولت دوازدهم به نهاد ریاست جمهوری وقت اعلام کرده است.
وی ادامه داد: تردیدی وجود ندارد که در دولت روحانی این فرشها مفقود شده و اینکه گفته شده ماجرا مربوط به دولت قبل از روحانی است، صحت ندارد.
وی همچنین گفت: تعداد متهمان پرونده فرشهای سعدآباد ۹ نفر است. یکی از اعضای ارشد دولت و فرزند وی از متهمان این پرونده هستند و متهم دیگر هم از مسئولان نهاد ریاست جمهوری دولت قبل است.
انتهای پیام/
نظر شما