آموزش آشپزی / طرز تهیه پلو قیسی آذربایجان بدون گوشت

رشته پلو قیصی آذربایجان یا قیسی پلو بدون گوشت، یک غذای محلی و خوشمزه است. برای تهیه این غذا، به برنج ، رشته فرنگی، برگه زردآلو و قیسی نیاز داریم ، در این مطلب شما را با دستور تهیه این غذای خوشمزه آشنا می کنیم.

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، رشته پلو قیسی یکی از غذاهای سنتی و محبوب در ایران است که با توجه به طعم و مزه خاص خود، جایگاه ویژه‌ای در میان غذاهای ایرانی پیدا کرده است. در این مقاله، می‌خواهیم با گام‌های دقیق و مشخص، به شما آموزش دهیم که چگونه رشته پلو قیسی را تهیه کنید.

آموزش آشپزی / شیوه جلوگیری از کف کردن روغن

مواد لازم رشته پلو قیسی

مواد

میزان

برنج

۳ پیمانه

رشته پلویی

۲۰۰ گرم

قیسی

۱۰۰ گرم

برگ زردآلو

۱۰۰ گرم

زعفران

مقداری

کره

به مقدار لازم

نمک و فلفل

به میزان دلخواه

دارچین و زردچوبه

به میزان لازم

پیاز داغ

۳ قاشق غذاخوری

طرز تهیه رشته پلو قیسی 

۱. ابتدا برنج را باید شست و سپس برای چند ساعت در آب خیس می کنیم و در آب جوش می‌پزید تا نیم‌پز شود.

۲. رشته را در آب جوش بریزید و بعد از چند جوش، برنج را آبکش کنید.

۳. قیسی و برگه زردآلو را در آب گرم برای حدود نیم ساعت خیس کنید، سپس آنها را بشویید و در کره داغ بریزید سپس به آن، شکر، پیاز سرخ شده، زردچوبه و فلفل اضافه کنید و کمی تفت دهید. در آخرین مرحله، زعفران را اضافه کنید تا عطر و طعم آن در کل غذا پخش شود.

۴. در قابلمه ای که میخواهید رشته پلو را در آن آماده کنید، کمی روغن بریزید و سپس ته دیگ مورد نظر خود را قرار دهید. چند کفگیر از برنج پخته شده را در کف قابلمه بریزید و سپس لایه ای از مواد تفت داده شده را روی برنج بریزید.

۵. این فرایند لایه بندی را تا زمانی که تمام مواد استفاده شود، ادامه دهید. در نهایت، قابلمه را روی حرارت کم قرار دهید تا برنج کاملا دم بکشد.

زمان لازم برای تهیه رشته پلو قیسی حدود ۱ ساعت است.

رشته پلو قیسی را می‌توان با گوشت یا مرغ سرو کرد.

منبع: بیتوته

انتهای پیام/
 

کد خبر: 1187646

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =