حجتالاسلام حامد تقدیری رییس ستاد ملی روایت پیشرفت در گفتوگو با خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز درباره هزینههای برگزاری اردوهای روایت پیشرفت و حضور دانشجویان در این اردوها اظهار کرد: بودجه خاصی برای دانشگاههای برگزار کننده اردوی راهیان پیشرفت در نظر گرفته نشده است؛ چرا که دانشگاهها در این باره هزینهای به برعهده ندارند. این هزینهکردها را باید مجموعهها و دستگاههای میزبان پرداخت کنند. به این معنا که نهاد میزبان باید هزینههای ایاب و ذهاب و غیره را بپردازد. معمولا یک نهاد یا وزارتخانه میپذیردکه هر ماه میزبان چند هزار نفر بازدید کننده باشد.
بیشتر بخوانید:
آشنا نبودن با پیشرفتهای انقلاب ضعف حوزه فرهنگی است
وی با تصریح بر اینکه هزینههای اردوهای راهیان پیشرفت بر عهده دانشگاه یا نهاد ریاست جمهوری نیست، گفت: دستگاه یا وزارتخانه میزبان باید هزینهها بازدید را پرداخت کند و این بازدیدها برای دانشجویان و دانشگاهها بدون هزینه است. به عنوان مثال اگر دانشجویان برای بازدید به وزارت ارتباطات بروند، هزینهها با این وزارتخانه است.
موضوعات لجستیکی؛ چالش اصلی اردوهای روایت پیشرفت
حجتالاسلام تقدیری درباره چالشهای برگزاری اردوهای روایت پیشرفت عنوان کرد: دستاوردها جزئی از مجموعه فعالیتهای کاری و اجرای نهادهای مختلف هستند. گاهی بازدید گروهها و حضور افراد در این مکانها، نظام کاری و اجرایی آنان را بهم میریزد. بنابراین باید مسیر یا سختار مشخصی برای برگزاری این اردوها تعریف کرد. مثلا امکان دارد که نهادی تمایل به همکاری با ستاد ملی روایت پیشرفت داشته باشد، اما نظام کاری آن صنعت یا نهاد دچار اخلال میشود. البته این موضوعات را باید گام به گام حل کرد.
این مسئول مشکلات مرتبط با موضوعات امنیتی و حراستی را چالش بعدی برگزاری اردوهای روایت پیشرفت دانست و گفت: این موضوع نیاز به اصلاح دارد؛ چرا که روند روایتها را دچار مشکل میکند. همچنین ما در بیان روایتها دچار مشکل هستیم؛ چرا که تصور میکنیم باید گزارش کار ارائه دهیم. در حالیکه گزارش کار و روایت متفاوت هستند.
وی اضافه کرد: مشکلات مربوط به زیرساختها و لجستیکی از سالهای گذشته همواره وجود داشته است. البته این موضوعات را میتوان حل کرد و بسیار پیچیده نیست. موضوع مهم این است که روایت از عرصههای مختلف کشور را بابه گونهای فراهم کنیم تا تمام دانشجویان بتوانند در این ارددوها حضور شرکت کنند.
حجتالاسلام تقدیری ستاد ملی روایت پیشرفت با بیان اینکه تقویت روایتها یکی از نیازهای جدی است، خاطرنشان کرد: مسئولان روابط عمومی وزارت ارتباطات در چند سال اخیر بارها اعلام کردهاند که مرکز فضایی را ندیده بودند؛ اما هم اکنون با تلاش وزیر، دانشجویان به صورت گام به گام از تمام این عرصهها بازدید کردهاند.
دستیار رئیس جمهور با اشاره به اینکه برخی از نهادها برای اجازه ورود و بازدید دانشجویان، محدودیتهای امنیتی دارند و باید با حراست مجموعه هماهنگی کنند، گفت: باتوجه به سخنان رئیس جمهور که بیان کرده بخش جدی و قابل ملاحظهای از موضوعات مرتبط با حوزه نظامی را همگان دیدهاند. بنابراین درصد بالایی را میتوان در معرض بازدید افراد گذاشت. برای مثال، اردوهای نظامی که هوا و فضا و نیروی دریایی سپاه انجام میدهند و بحرانی نیز وجود ندارد.
وی اهمیت و لزوم آشنایی دانشگاهیان با دستاوردهای انقلاب اسلامی اظهار کرد: رئیس جمهور برای تحقق این هدف، ستاد ملی به نام روایت پیشرفت را ذیل نهاد ریاست جمهوری تاسیس کرد. همچنین سندی به تمام دستگاهها ابلاغ شده تا ظرفیتهای موجود را برای روایت پیشرفت فعال کنند. جوانان و نوجوان نیز ه مخاطب اصلی این ستاد هستند.
حجت الاسلام تقدیری درباره اولویتهای ستاد ملی روایت پیشرفت تصریح کرد: برگزاری اردوها، تولید برنامهها و محتوای رسانهای از پیشرفت و دستاوردهای موجود کشور، جزء اولویتهای این ستاد است. البته به عقیده بنده، سرمایه واقعی کشور، نوجوانان و جوانان هستند. به این معنا که جوانان تلاش کرده و نتیجه آن پیشرفت و دستاورد شده است.
رئیس ستاد ملی روایت پیشرفت با بیان اینکه همت جوانان جزو دستاورهای انقلاب اسلامی محسوب میشود، گفت: ما باید شاهد حضور بیشتر جوانان در اردوهای روایت پیشرفت و در عرصههای محتلف کشور باشیم. در این ارتباط، وزارتخانههای مختلف تا حدود زیادی با ما همکاری لازم را داشتهاند.
انتهای پیام/
نظر شما