به گزارش گروه بین الملل ایسکانیوز، "تاکر کارلسون" روزنامه نگار معروف آمریکایی اعلام کرد که به زودی با ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه مصاحبه خواهد کرد. او این موضوع را شب گذشته در صفحه خود در شبکه اجتماعی X (توئیتر سابق) وعده داده و در یک پیام ویدئویی گفت: «ما امروز در مسکو هستیم تا مصاحبهای با ولادیمیر پوتی ضبط کنیم، به زودی این کار را انجام خواهیم داد.»
بیشتر بخوانید:
آخرین تحولات اوکراین| آمریکا: پروژه جدید کمک به کییف شکست خورده است
کارلسون یادآور شد که انجام چنین مصاحبهای خطر خاصی برای روزنامه نگاران آمریکایی دارد، بنابراین برای آن ماهها برنامه ریزی کرده است. به گفته وی، دولت جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا دو بار تلاش کرد تا از انجام چنین مصاحبهای جلوگیری کند و آخرین بار در همین ژانویه چنین تلاشی رخ داد.
این روزنامه نگار تاکید کرد که دلیل تصمیم نهایی او برای سفر به مسکو و انجام این مصاحبه، این وظیفه بود که مردم آمریکا را از آنچه در حال رخ دادن در روسیه است آگاه کند. وی تاکید کرد که اکثر آمریکاییها هنوز نسبت به درگیری در اوکراین ناآگاه هستند و وقایع رخ داده در منطقه را درک نمیکنند.
کارلسون همچنین یادآور شد که تیم او هزینه سفر را خودشان پرداخت کرده و از هیچ گروه یا دولتی بودجه دریافت نکردهاند. به گفته وی، پس از انتشار مصاحبه با پوتین، تماشای آن به صورت رایگان و بدون ویرایش در صفحه او در شبکه اجتماعی ایکس و وب سایت رسمی روزنامه نگار امکان پذیر خواهد بود. وی افزود که ایلان ماسک که مالک شبکه اجتماعی X (توئیتر سابق) است، قول داده که این ویدئو را مسدود نکند. بلافاصله پس از درخواست این روزنامه نگار، اعلامیه مصاحبه با پوتین نیز در وب سایت وی منتشر شد.
کارلسون گفته است که قصد دارد با ولادیمیر زلنسکی هم مصاحبه کند.
تاکر کارلسون روز شنبه، سوم فوریه به روسیه پرواز کرد. سپس رسانههای آمریکایی پیش بینی کردند که هدف از سفر وی به مسکو مصاحبه با پوتین است. خود این روزنامه نگار علت سفرش را تمایل به "صحبت کردن با مردم روسیه و دیدن اینکه اوضاع در این کشور چگونه است" توضیح داد. سفر این روزنامه نگار آمریکایی به مسکو واکنش های متفاوت و زیادی را در ایالات متحده به همراه داشت.
در ادامه میتوانید تحولات مربوط به هفتصد و چهاردهمین روز جنگ اوکراین را دنبال بفرمایید:
کارلسون: مصاحبه زلنسکی با رسانههای آمریکایی یک تبلیغات منزجر کننده است
تاکر کارلسون، روزنامه نگار آمریکایی، شب گذشته در ویدئویی که در وب سایت خود منتشر کرد، به این مسئله اشاره کرد که رسانههای آمریکایی با ضبط مصاحبههای متعدد با ولادیمیر زلنسکی، رئیس جمهور اوکراین، در واقع به مسئولیت روزنامه نگاری نمی پردازند، بلکه به تبلیغاتی میپردازند که منجر به کشته شدن تعداد بیشتری از مردم میشود.
وی گفت: «آنها مصاحبههای زیادی با زلنسکی انجام دادند. آنها این کار را برای تقویت تقاضای زلنسکی مبنی بر اینکه ایالات متحده به عمق درگیری نظامی در اروپای شرقی وارد شده و هرچه بیشتر کییف را تامین مالی کند انجام میدهند و این یک کار روزنامه نگاری نیست.»
این روزنامه نگار تاکید کرد: این گونه اقدامات در واقع "تبلیغات دولتی در منزجر کننده ترین شکل آن" است که باعث مرگ مردم می شود. در حالی که سیاستمداران و رسانههای ما این کار را انجام میدهند و یک رهبر خارجی را به گونهای تبلیغ میکنند که گویی او نوعی برند معروف است، حتی یک روزنامهنگار غربی به فکر مصاحبه با طرف دیگر درگیر در این مناقشه - یعنی ولادیمیر پوتین، [رئیس جمهور روسیه] نیست.
کارلسون تاکید کرد که وی قصد دارد بعد از گفتگو با پوتین، با زلنسکی نیز مصاحبه کند و نظرات هر دو طرف را به گوش مردم آمریکا برساند.
سکوت کاخ سفید درباره اظهارات کارلسون در خصوص مصاحبه آتی او با پوتین
کارین ژان پیر، سخنگوی کاخ سفید، شب گذشته در نشست خبری مرتب خود، نتوانست به سوالی در مورد سفر تاکر کارلسون، روزنامه نگار آمریکایی به روسیه و مصاحبه احتمالی او با ولادیمیر پوتین که تاکنون بارها توسط دولت آمریکا از آن ممانعت به عمل آمد، پاسخ دهد.
او چندین بار به شدت و قاطعانه تکرار کرد که هیچ نظری در مورد این موضوع ندارد. یکی از خبرنگاران پرسید که کارلسون امکان مصاحبه با رئیس جمهور روسیه را تایید کرد تا آمریکاییها حقایق بیشتری درباره درگیری اوکراین که واشنگتن نیز در آن درگیر شده، بدانند. وی یادآور شد که تاکر توضیح داده که چگونه دولت ایالات متحده سعی کرد در برنامه او برای مصاحبه با پوتین دخالت کند. خانم ژان پیر قاطعانه پاسخ داد: «خیر، مطلقاً هیچ نظری وجود ندارد، همین.»
خبرنگار توضیح داد: دبیر مطبوعاتی کاخ سفید هیچ اظهارنظری نکرد یا صحت گفتههای تاکر را تأیید یا تکذیب نکرد.
مجلس نمایندگان از لایحه کمک به اسرائیل بدون تامین مالی اوکراین حمایت نکرد
مجلس نمایندگان کنگره ایالات متحده از لایحه مربوط به کمک مالی به اسرائیل که شامل اختصاص بودجه برای اوکراین نمیشود، حمایت نکرد.
رای گیری در این خصوص شب گذشته انجام شد که طی آن ۲۵۰ قانونگذار در حمایت از این لایحه رای دادند، اما این تعداد کافی نبود - برای تصویب به آرای دو سوم نمایندگان کنگره نیاز بود. ۱۸۰ نفر با این ابتکارعمل مخالفت کردند.
پیش از این، روز گذشته کاخ سفید هشدار داد که اگر کنگره آمریکا لایحه سنا در مورد کمک به اسرائیل را که شامل حمایت مالی از اوکراین و حفاظت از مرزهای این کشور نمی شود، تصویب کند، جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا آن را وتو خواهد کرد.
بایدن: اوکراین به دلیل قطع کمکهای آمریکا در وضعیت وخیمی قرار دارد
جو بایدن، رئیسجمهور ایالات متحده، شب گذشته هنگام صحبت با خبرنگاران در کاخ سفید اعلام کرد که لایحه کمک مالی به اوکراین حتی ممکن است در سنای آمریکا هم به رای گذاشته نشود. بایدن در عین حال دونالد ترامپ رئیس جمهور سابق آمریکا را مسئول تصمیم گیری اشتباه در مورد این لایحه دانست.
او گفت: «اکنون همه نشانهها حاکی از آن است که این لایحه حتی در سنا هم رای نمیگیرد. چرا؟ به یک دلیل ساده: دونالد ترامپ فکر میکند که از نظر سیاسی برای او بد خواهد شد، حتی اگر این مسئله به کشور کمک کند.»
به عقیده بایدن، اوکراین به دلیل قطع کمکهای نظامی آمریکا در وضعیت ناامیدکننده ای قرار دارد. رئیس جمهور از کنگره خواست که "فورا" لایحه مربوط به کمک مالی به اوکراین و حفاظت از مرز را برای امضا به دفتر او ارائه دهد و افزود که "ساعت در حال حرکت است" و سلاح های نیروهای اوکراینی به طور فزایندهای کاهش یافته است.
رسانه آمریکایی: اگر کمکهای ایالات متحده به پایان برسد، اوکراین به روسیه امتیاز خواهد داد
روزنامه نیویورک تایمز گزارش داد که اگر ایالات متحده از ادامه کمکهای مالی به کییف خودداری کند، احتمالاً اوکراین باید تصمیمات ناراحت کنندهای اتخاذ کند و شروط روسیه برای توافق صلح را بپذیرد، اگرچه کییف اکنون میگوید که با چنین توافقی موافق نیست.
در این گزارش یادآوری شده که طرف روسی ممکن است با توافقنامه صلح در موردپایان دادن به درگیری موافقت کند و اوکراین را مجبور کند سرزمینهایی که اکنون تحت کنترل ارتش روسیه در آمده است، را به رسمیت بشناسد و همچنین این کشور را مجبور به باقی ماندن در وضعیت بی طرفی کرده و حتی ادغام آن با اروپا را کند خواهد کرد.
به نوشته این نشریه، «اوکراینیها چنین توافقی را تسلیم شدن مینامند. اما بدون کمک اضافی آمریکا، آنها ممکن است مجبور به پذیرش آن شوند.»
در عین حال، نیویورک تایمز بعید میداند که کییف بتواند سرزمینهای مورد نظر را با ابزار نظامی بازگرداند و میافزاید که وضعیت اوکراین «بسیار وخیم» شده است. بنابراین، تنها واشنگتن شرایط حل و فصل اوضاع کییف را تعیین میکند.
دیپلمات روس آمریکا را شریک مستقیم حمله به هواپیمای ایل-۷۶ خواند
واسیلی نبنزیا، نماینده دائم روسیه در سازمان ملل متحد شب گذشته در جریان نشست شورای امنیت، اعلام کرد که روسیه شواهد انکارناپذیری دارد مبنی بر اینکه هواپیمای ایل ۷۶ حامل اسرای اوکراینی توسط سامانه ضدهوایی پاتریوت آمریکایی سرنگون شده و این بدان معناست که آمریکا در این حمله تروریستی همدست بوده است.
وی گفت: امروز ما شواهد انکارناپذیری در دست داریم که نشان میدهد از سامانه دفاع هوایی پاتریوت برای انجام این حمله استفاده شده و دیگر هیچ شکی باقی نمیگذارد که واشنگتن همدست مستقیم این جنایت است.
نبنزیا یادآور شد که از ۲۵ ژانویه، تحقیقات روسیه در مورد سقوط هواپیمای ایل-۷۶ ادامه یافته است و رمزگشایی ضبط شده از دستگاه ضبط پارامترهای پرواز و مکالمات به پایان رسید. شواهد دال بر دست داشتن نیروهای مسلح اوکراین در سرنگونی هواپیمای ایل-۷۶ آنقدر غیرقابل انکار است که حتی در غرب نیز نمی توانند آن را نادیده گرفت. اخیراً یک مقام نظامی فرانسوی که نامش فاش نشده به آسوشیتدپرس گفت که این هواپیمای روسی توسط سامانه پدافند هوایی پاتریوت و از فاصله حدود ۵۰ کیلومتری سرنگون شده است.
نبنزیا بار دیگر از اعضای شورای امنیت و رهبری سازمان ملل خواست تا تمامی حملات تروریستی مقامات کییف را به شدت محکوم کنند. وی همچنین آمادگی روسیه برای اطلاع رسانی به هر سازمان بین المللی در مورد نتایج تحقیقات ملی در این باره را اعلام کرد.به گفته وی، فدراسیون روسیه قبلاً نامه مربوطه را به سازمان ملل ارسال کرده است.
پیش از این، چند روز قبل، دولت ایالات متحده از اظهار نظر در مورد اطلاعاتی مبنی بر اینکه هواپیمای ترابری روسی حامل اسرای اوکراینی توسط نیروهای مسلح اوکراین با استفاده از سیستم دفاع هوایی پاتریوت آمریکایی سرنگون شد، خودداری کرد. در عوض، ودانت پاتل، معاون رئیس سرویس مطبوعاتی وزارت امور خارجه، این سوال را به کییف ارجاع داد.
قصد بایدن برای اطمینان دادن به شولتز درباره ادامه کمکها به کییف
جو بایدن، رئیس جمهور ایالات متحده، در جریان دیدار شخصی خود با اولاف شولز، صدراعظم آلمان در واشنگتن در تاریخ ۹ فوریه، قصد دارد به او بگوید که مصمم است به حمایت از اوکراین، علیرغم موضع مخالف کنگره آمریکا، ادامه دهد.
جان کربی، هماهنگ کننده ارتباطات راهبردی در شورای امنیت ملی آمریکا، روز سه شنبه در این باره به خبرنگاران گفت: رئیس جمهور بایدن به صدر اعظم شولز توضیح خواهد داد که شخصا چقدر مایل است به حمایت از اوکراین ادامه دهد. وی همچنین تأکید خواهد کرد که اگر این لایحه به میز او برسد، فوراً آن را امضا خواهد کرد.
در عین حال، این مقام کاخ سفید ابراز امیدواری کرد که لایحه کمک به کییف در نهایت مورد حمایت هر دو مجلس کنگره آمریکا قرار گیرد و از قبول خواسته های رئیس دولت امتناع نورزد.
درخواست وزیر دفاع لهستان برای آمادگی برای جنگ احتمالی با روسیه
معاون نخست وزیر و وزیر دفاع ملی لهستان ولادیسلاو کوسینیاک-کامیش این نظریه خود را تکرار کرد که احتمال جنگ با روسیه در آینده را نباید رد کرد.
وی این موضوع روز گذشته پس از پایان جلسه هیئت وزیران در پاسخ به سوال خبرنگاران در خصوص امکان درگیر شدن لهستان با روسیه اعلام کرده و گفت: ما باید برای هر سناریویی آماده باشیم.
کوسینیاک-کامیش همچنین اضافه کرد که لهستان برای مدت طولانی به طور فعال پتانسیل نظامی خود را افزایش داده است. از این رو، تلاش پیشینیان ما در خصوص تقویت توان دفاعی لهستان و ادامه این روند توسط دولت ما است.
کولهبا: برکناری زالوژنی تاثیری بر روابط اوکراین با غرب نخواهد داشت
دیمیتری کولهبا، وزیر امور خارجه اوکراین در نشستی مشترک در کییف به همراه ژائو کراوینیو، وزیر امور خارجه پرتغال ابراز عقیده کرد که برکنار کردن احتمالی والری زالوژنی از سمت فرماندهی کل نیروهای مسلح، تغییری در روابط اوکراین با غرب ایجاد نخواهد کرد.
کولهبا گفت: «من فکر نمیکنم که هیچ تغییری در کادر رهبری دولت بتواند بر روابط ما با شرکایمان تأثیر بگذارد.»
وزیر امور خارجه همچنین تاکید کرد که ولادیمیر زلنسکی، رئیس جمهور اوکراین بر اساس قانون اساسی این حق را دارد که در صورت لزوم، فرمانده ارتش را برکنار کند. کولهبا همچنین تأکید کرد که «بحثها در مورد تاکتیکهای بکار گرفته در تیم رهبری» نشاندهنده اختلاف نظر در مورد «هدف استراتژیکی» نیست.
غرب باید به خاطر صلح با روسیه، از دست دادن مناطقی از اوکراین را بپذیرد
نشریه آلمانی "فوکوس" در تحلیلی نوشته است که به زودی غرب باید با از دست دادن برخی مناطق از خاک اوکراین را به خاطر دست یابی به صلح با روسیه کنار بیاید.
به عقیده نویسنده، دو هدف نظامی که کشورهای غربی در این درگیری دنبال میکنند - حفاظت از اوکراین و جلوگیری از تشدید تنش نظامی با روسیه - با یکدیگر ناسازگار هستند. وی افزود، علاوه بر این، دولت اوکراین که منابع مادی آن تمام شده، نمیتواند در مبارزه با یک قدرت هستهای - روسیه که اقتصاد خود را به وضعیت جنگی منتقل کرده است - ادامه بقا داشته باشد و باید این واقعیت را پذیرفت.
در این تحلیل آمده است: کشورهای غربی به زودی باید بین این دو مسئله تصمیم بگیرند: بهای پیروزی اوکراین تشدید بیش از حد روابط با روسیه است. بهای جلوگیری از تشدید تنش، توافق صلح با از دست دادن ارضی قابل توجهی برای اوکراین است.»
این نشریه در پایان مینویسد، بنابراین کشورهای غربی نباید خود را در معرض خطر جنگ با روسیه قرار دهند.
قصد شرکت بایکار ترکیه برای ساخت یک کارخانه در حومه کییف
خبرگزاری رویترز روز سه شنبه گزارش داد که شرکت هواپیماسازی بایکار (Bayraktar) ترکیه ساخت کارخانه تولید پهپاد را در نزدیکی کییف آغاز کرده است. این کارخانه قصد دارد مدلهای پهپادهای Bayraktar TB۲ یا TB۳ را تولید کند. حدود ۵۰۰ نفر در این کارخانه مشغول به کار خواهند شد.
هالوک بایراکتار، مدیرعامل بایکار در حاشیه نمایشگاه دفاع جهانی در ریاض گفت: کارخانه ما در کییف در حال ساخت است. ما به ۱۲ ماه زمان نیاز داریم تا ساخت این مجموعه را تکمیل کنیم و سپس به سمت تجهیزات داخلی و ساختار سازمانی آن خواهیم رفت.
به گفته او، تولید هواپیماهای بدون سرنشین به طور آزمایشی حدود ۱۲۰ دستگاه در سال خواهد بود. با این حال، این شرکت هنوز تصمیم نگرفته که کدام مدل را در اوکراین به خط تولید برساند.
در حال حاضر قرارداد صادرات پهپادهای TV۲ با ۳۰ کشور از جمله اوکراین، اتیوپی، لیبی و آذربایجان امضا شده است. در حال حاضر حدود ۲۳۰ دستگاه از این مدل در سال تولید میشود.
دیپلمات روس: سوئیس بی طرفی خود را از دست داده و نمیتواند درمناقشه اوکراین میانجیگری کند
گنادی گاتیلوف، نماینده دائم روسیه در دفتر سازمان ملل متحد و سایر سازمانهای بین المللی در ژنو روز گذشته در مصاحبه با روزنامه سوئیسی Le Temps اعلام کرد، کشور سوئیس که پیشنهاد سازماندهی کنفرانسی در مورد حل و فصل مسالمتآمیز در اوکراین را داده است، نمیتواند میانجی بیطرف باشد، زیرا خود در تحریمهای ضد روسیه شرکت داشته و آشکارا از کییف حمایت میکند.
این دیپلمات یادآور شد که چندین کشور قبلاً پیشنهاد آغاز مذاکرات صلح را داده بودند که در میان آنها به ویژه چین هم وجود دارد. وی افزود: اکنون سوئیس هم اعلام آمادگی کرده است. اما او دیگر نمیتواند یک میانجی بی طرف باشد. او دیگر بی طرف نیست. سوئیس آشکارا طرف اوکراین را گرفته است.
گاتیلوف با اشاره به اینکه سوئیس به تحریمهای یکجانبه و غیرقانونی علیه فدراسیون روسیه ملحق شده است، تاکید کرد: «پس چگونه سوئیس می تواند بی طرفی خود را اعلام کند؟ بنابراین، برای ما غیرقابل قبول است که این کشور مذاکرات صلح را سازماندهی کند.»
مدیر آژانس بینالمللی انرژی اتمی امروز از نیروگاه زاپروژیه بازدید میکند
رافائل گروسی، مدیرکل آژانس بینالمللی انرژی اتمی، امروز چهارشنبه از نیروگاه هستهای زاپروژیه بازدید خواهد کرد. آژانس بینالمللی انرژی اتمی این موضوع را در بیانیهای در حساب کاربری خود در شبکه اجتماعی X (توئیتر سابق) اعلام کرد.
مدیرکل آژانس بینالمللی انرژی اتمی صبح امروز قبل از عزیمت به نیروگاه اتمی زاپروژیه، یک نشست خبری رسانهای در کییف خواهد داشت.
گروسی هفته آینده به روسیه سفر میکند
مدیرکل آژانس بینالمللی انرژی اتمی خود روز سهشنبه در گفتگو با رادیو RFI گفت که هفته آینده به روسیه سفر خواهد کرد. رافائل گروسی افزود: ادامه گفتگوها ضروری است، بنابراین هفته آینده در روسیه خواهم بود.
پیش از این، میخائیل اولیانوف، نماینده روسیه در سازمان های بین المللی در وین، از سفر گروسی به مسکو در اواسط ماه فوریه خبر داده بود.
در اواخر ماه ژانویه، گروسی گفت که تهدید وقوع یک حادثه هستهای در مقیاس بزرگ در نیروگاه زاپروژیا هنوز وجود دارد. او تاکید کرد که هر گونه حمله از سوی یا علیه نیروگاه، به ویژه علیه راکتورها، تأسیسات ذخیره سوخت مصرف شده، سایر زیرساختهای حیاتی یا پرسنل قابل تحمل نخواهد بود.
اعتراف دبیر شورای امنیت ملی اوکراین به کمبود مهمات ارتش
آلکسی دانیلوف، دبیر شورای امنیت ملی و دفاع اوکراین در یک برنامه تلویزیونی اعتراف کرد که سربازان نیروهای مسلح این کشور گلوله و سلاح کافی برای ادامه جنگ در اختیار ندارند.
وی گفت: «در واقع، وضعیتی به وجود آمده است که گلوله و سلاح کافی برای از بین بردن دشمن وجود ندارد. <…> در خصوص تامین مهمات، این موضوع هر بار در ستاد فرماندهی کل نیروهای مسلح مطرح می شود.»
به گفته دانیلوف، ولادیمیر زلنسکی، رئیس جمهور اوکراین نیز کار ناکافی در زمینه تامین تجهیزاتی ارتش را مورد توجه قرار داده است.
در اوایل فوریه، نیروهای نظامی اوکراینی به خبرنگار روزنامه فرانسوی فیگارو شکایت کردند که آنها فاقد سلاح و مهمات مورد نیاز برای ادامه درگیری هستند و تجهیزات غربی تحویل داده شده به عنوان کمک های خارجی خوب کار نمی کنند.
اوکراین در حال آماده سازی زیرساختارهایی برای اف-۱۶ است
آلکسی دانیلوف، دبیر شورای امنیت ملی و دفاع اوکراین در این گفتگوی تلویزیونی همچنین یادآور شد که این کشور در حال آماده سازی زیرساختها برای دریافت جنگنده های اف-۱۶ آمریکایی است.
وی گفت: زیرساختارها در حال آماده شدن است، شرکای ما حداکثر کمک را به ما ارائه می کنند. ما نمی گوییم دقیقاً کجا و چه نوع زیرساختی، اما این یک کار کلی است و همه چیز طبق برنامه و برنامه پیش می رود.
دبیر شورای امنیت ملی و دفاع اوکراین جزئیات دیگری در این باره ارائه نکرد.
یک روز قبل، سرگئی نایف، فرمانده نیروهای مشترک نیروهای مسلح اوکراین، گفت که در بستههای کمک نظامی جدید، اوکراین منتظر دریافت هواپیماهای F-۱۶ و موشکهایی با برد ۳۰۰ -۵۰۰ کیلومتر است.
ارزیابی کرملین از احتمال خروج روسیه از شورای قطب شمال
دیمیتری پسکوف، سخنگوی کرملین، روز گذشته در یک نشست خبری به خبرنگاران گفت که روسیه همچنان کار خود را در شورای قطب شمال حفظ میکند، اما اگر مشارکت در این سازمان با منافع فدراسیون روسیه مطابقت نداشته باشد، ممکن است تصمیمات خاصی در این رابطه اتخاذ شود.
دبیر مطبوعاتی رئیس جمهور روسیه بدین ترتیب در مورد اظهارات نیکولای کورچونوف، نماینده تام الاختیار وزارت امور خارجه و رئیس کمیته مقامات ارشد شورای قطب شمال از طرف فدراسیون روسیه، مبنی بر اینکه این کشور ممکن است همکاری خود با این سازمان را متوقف کند، اظهار نظر کرد.
پسکوف گفت: «روسیه همچنان به کار خود در آنجا ادامه میدهد. البته اگر مشارکت در برخی از سازمانها منطبق بر منافع روسیه نباشد و روسیه این سازمان را برای ادامه عضویت مؤثر، عادلانه و مناسب تلقی نکند، ممکن است تصمیمات ویژهای در این زمینه اتخاذ شود.»
موضوعات مطرح در دستور کار پوتین در سفر به ترکیه
دیمیتری پسکوف، سخنگوی کرملین روز سهشنبه گفت که در جریان سفر ولادیمیر پوتین، رئیسجمهور روسیه به ترکیه، همه جنبههای روابط اقتصادی بین مسکو و آنکارا مورد بحث قرار خواهد گرفت. به گفته وی، دستور کار شامل حساب و کتابها بین روسیه و ترکیه، ایجاد احتمالی بانک روسی-ترکیه و نقشه راه برای هاب گازی است.«البته همه این مسائل در دستور کار است. برای اینکه ترکیه شریک تجاری و اقتصادی مهم ما است و باید به این نکات ظریف رسیدگی شود.
در اواخر ماه ژانویه، شبکه تلویزیونی العربیه به نقل از یک مقام بلندپایه ترکیه گزارش داد که سفر پوتین به ترکیه برای تاریخ ۱۲ فوریه در نظر گرفته شده است.
منبع: تسنیم
انتهای پیام/
نظر شما