رابطه میزان ورزش با سلامت قلب و عروق

ورزش از جمله مواردی است که می‌تواند به سلامت قلب کمک کند.

به گزارش گروه اجتملاعی ایسکانیوز، ورزش منظم فواید زیادی برای بدن شما دارد، اما انجام بیش از حد آن گاهی اوقات منجر به پیامدهای منفی برای سلامتی می شود.

بیشتر بخوانید:

حافظه عضلانی و نقش آن در حفظ تناسب اندام

انجمن قلب آمریکا (AHA) حداقل ۱۵۰ دقیقه (حدود دو ساعت و نیم) تمرینات با شدت متوسط در هفته، ۷۵ دقیقه تمرینات شدید یا ترکیبی از هر دو را توصیه می کند. این دستورالعمل ها به عنوان معیاری برای حفظ سلامت قلب و بهزیستی کلی عمل می کنند.

انجام بیش از حد تمرینات بدنی می‌تواند مشکلات سلامتی را تشدید کند. آگاهی از محدودیت های فیزیکی شما کلیدی است و هر گونه نشانه ناراحتی باید در نظر گرفته شود.

همچنین درک سابقه خانوادگی‌تان بسیار مهم است. قبل از شروع هر ورزشی، بررسی کنید که چه کسی در خانواده شما سابقه بیماری قلبی دارد. دانستن تاریخچه سلامت خانواده شما می تواند فضایی برای تصمیم گیری های آگاهانه در مورد برنامه های تمرینی شما ایجاد کند.

برای کسانی که در معرض خطر بالاتری هستند، مشورت با پزشک قبل از شروع هر برنامه ورزشی ضروری است. در حالی که فعالیت بدنی منظم به طور کلی مفید تلقی می شود، مهم است که تمرینات را با شرایط سلامت فردی تنظیم کرد.

پزشک می‌تواند توصیه‌های مختص خودتان را ارائه دهد و مطمئن شود که ورزش شما با نیازهای سلامت قلب و عروق شما همسو است.

برخلاف ترس های رایج، درصد حملات قلبی کشنده در حین ورزش نسبتاً پایین است.

افراد بدون مشکلات پزشکی زمینه ای می توانند به طور کلی یک برنامه ورزشی سبک تا متوسط را بدون نیاز به مجوز پزشک شروع کنند. اما مهم است که میزان و شدت تمرینات بدنی خود را مدام مورد بررسی قرار دهند.

اگر شما یا یکی از نزدیکانتان علائمی از مشکلات قلبی را نشان می‌دهد، بسیار مهم است که فوراً از متخصصان مراقبت‌های بهداشتی کمک بگیرید تا از مداخله زودهنگام و مدیریت مؤثر اطمینان حاصل کنید.

منبع: ایسنا

انتهای پیام/

کد خبر: 1222292

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =