آموزش شیرینی پزی/ طرز تهیه سجوق یک شیرینی محلی خوشمزه

در این بخش از آشپزخانه نمناک طرز تهیه سجوق که یک شیرینی محلی است را آماده کرده ایم ، شایان به ذکر است این مقدار مناسب ۸ نفر و زمان آماده‌سازی آن ۴۵ دقیقه میباشد. امیدواریم از آن لذت ببرید

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، سجوق شیرینی بسیار خوشمزه خشک می باشد که طرز تهیه اصولی آن زمان زیادی را نمی گیرد و مانند دیگر شیرینی ها (شیرینی دانمارکی و کیک یزدی) طرز تهیه سخت و زمان زیادی را نمی گیرید.

بیشتر بخوانید:

آموزش آشپزی/ طرز تهیه فلافل آبادانی بدون نخود

مواد لازم:

نشاسته : نصف پیمانه

شیره انگور :دو پیمانه

گلاب :نصف پیمانه

گردو یا بادام زمینی یا بادام زردآلو : به تعداد لازم

طرز تهیه سجوق

نشاسته و شیره انگور و گلاب را با هم مخلوط و خمیری یکدست درست کنید.

خمیر را مفصل ورز دهید. سپس وسط آن بادام یا گردو قرار دهید و آن را به صورت رول در آورید.

آن را قطعه و با پودر نارگیل تزیین کنید.

نکته

در گذشته، به جای پور نارگیل، سجوق ها را در ظرف های سفالی مخصوص قرار می دادند تا بعد از شکرک زدن، آماده خوردن شود.

نکات تکمیلی در مورد سجوق

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۴۵دقیقه

سجوق را می توانید در وعده دسر - سرو کنید .

توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۸ نفر مناسب میباشد .

منبع: نمناک

انتهای پیام/

کد خبر: 1232243

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =