به گزارش باشگاه خبرنگاران دانشجویی(ایسکانیوز)، صبح امروز تفاهم نامه امنیت غذایی فرآورده های لبنی فی مابین انجمن صنایع فرآورده های لبنی ایران و دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی در دفتر انجمن به امضا رسید.
حسین کلانتری رئیس دانشگاه آزاداسلامی استان مرکزی در حاشیه مراسم گفت: «این تفاهمنامه در راستای چشمانداز و سیاستهای کلی نظام جمهوری اسلامی ایران بهمنظور اجرای طرح جامع امنیت غذایی کشور و نیل به وضعیت مطلوب و توسعه کاربردی – دانشبنیان امنیت غذایی برای تحقق مطالبه مقام معظم رهبری با توجه به سیاستهای کلی ابلاغی اقتصاد مقاومتی امضا شد.»
وی افزود: «هدف از انعقاد این تفاهمنامه، استفاده از تواناییهای علمی و توسعه همکاریهای آموزشی، تحقیقاتی و فناوری برای استمرار ارتباط سازمانیافته بهمنظور برطرف کردن نیازهای متقابل و افزایش امنیت غذایی در حوزه های لبنی، غذایی و فرآورده های بیولوژیک و نیل به وضعیت مطلوب و توسعه کاربردی – دانشبنیان در این زمینه است.»
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی یادآور شد: «برای تحقق همکاری و اجرای مفاد تفاهمنامه، کارگروه مشترکی با عضویت نمایندگان منتخب طرفین (مدیران و متخصصان) تعیین و به طرف مقابل معرفی می شوند.»
بهگزارش ایسکانیوز، وحید مفید (نائب رئیس هیئت مدیره انجمن) بهعنوان نماینده انجمن و پروانه جعفری (عضو هیئت علمی پژوهشکده امنیت غذایی) بهعنوان نماینده واحد اراک برای پیگیری و اجرایی شدن مفاد تفاهمنامه، معرفی شدند.
در جلسه امضای تفاهم نامه رضا باکری دبیر انجمن، مهندس میراسلام تیموری رئیس هیئت مدیره انجمن، وحید مفید نائب رئیس هیئت مدیره انجمن، حسین کلانتری رییس دانشگاه آزاداسلامی استان مرکزی، افشین اسماعیلی فر رئیس پژوهشکده امنیت غذایی، علیرضا رحیمی رئیس مرکز نوآوری صنایع خلاق دانشگاه و پروانه جعفری عضو هیئت علمی دانشگاه حضور داشتند.
انتهای پیام/
نظر شما