آموزش آشپزی/ طرز تهیه نرگسی اسفناج

نرگسی اسفناج یکی از غذاهای محلی شمال کشور است که بسیار مقوی و مفید می باشد.

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، برای تجربه لذت یک صبحانه خوشمزه و مقوی و البته متنوع، نرگسی اسفناج پیشنهاد امروز آموزش آشپزی نمناک است. یک رسپی ساده و در عین حال پرطرفدار که میتواند وعده غذایی سالم کم هزینه شما را تشکیل دهد. نرگسی ها انواع مختلف دارند و شما به عنوان آشپزی، دستتان در انتخاب مواد اولیه تقریبا باز است.

بیشتر بخوانید:

آموزش آشپزی / طرز تهیه پیکاتای مرغ

مواد لازم نرگسی اسفناج

مواد لازم    مقدار
اسفناج تازه    نیم کیلو
پیاز    ۲ عدد
تخم مرغ    ۴ عدد
سیر    ۴ حبه
نرگسی اسفناج

طرز تهیه نرگسی اسفناج

ابتدا اسفناج‌ها را تمیز کنید و خوب بشویید. سپس آن‌ها را داخل یک قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید. درب قابلمه را ببندید و به مدت یک ربع اجازه دهید اسفناج‌ها با آبی که از خود پس می‌دهند، بپزند.

در همین فاصله، تابه‌ای را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید تا داغ شود.

پیازها را خلالی کرده و به روغن در حال داغ شدن اضافه کنید؛ آن‌ها را تفت دهید تا نرم و سبک شوند.

سیرها را به پیازهای در حال تفت اضافه کنید و مرتب تفت دهید تا سیر و پیاز سرخ شوند.

اسفناج‌های پخته شده را به مخلوط پیاز و سیر اضافه کنید و کمی دیگر تفت دهید.

مقداری نمک و فلفل را روی اسفناج‌ها بریزید و در آخر تخم مرغ‌ها را روی آنها بشکنید. طبق سلیقه خودتان، میتوانید

نرگسی آماده شده را در ظرف مورد نظر خود بچینید و آماده سرو کنید.

نکات تکمیلی در مورد نرگسی اسفناج

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۱۵دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۲۰دقیقه میباشد .
نرگسی اسفناج را می توانید در وعده نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۴ نفر مناسب میباشد .

کد خبر: 1193562

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =