علائم انسان‌های ناایمن کدامند؟

دانستن نشانه ها و علائم انسان های ناایمن جهت شناخت و تشخیص افرادی که می خواهیم با آنها وارد ارتباط شویم بسیار مهم و ضروری است.

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، دانستن نشانه ها و علائم انسان های ناایمن جهت شناخت و تشخیص افرادی که می خواهیم با آنها وارد ارتباط شویم بسیار مهم و ضروری است. اگر بخواهیم عشق واقعی را بشناسیم باید بدانیم که عشق واقعی فقط در یک انسان ایمن به وجود می‌آید و گرنه انسان ناایمن به خاطر عطش و نیاز بیش از اندازه ای که به عشق دارد، نمی‌تواند رابطه عاشقانه‌اش را رشد بدهد و به تکامل برساند.

دانشمندان و روانشناسان میگویند فقر می‌تواند انسان ها را احمق کند!

در اینجا به بیان ۱۰ مورد از بارزترین علائم انسان های ناایمن می پردازیم:

برقراری ارتباطات موقتی و زودگذر

آنها در روابط خود استمرار ندارند و به سرعت دوستان خود را عوض می کنند. به طور معمول آنها دوستان صمیمی زیادی ندارند و یا به علت عدم ثبات فکری و هیجانی به سرعت دوستانشان را عوض می کنند.

عاطفه سطحی

آنها در تجربه ی احساسات گوناگون با مشکل مواجه می شوند و نمی توانند احساسات عمیق را درک کنند.

همچنین آنها قادر به ایجاد حس همدلی و درک احساسات دیگران نیستند و به همین علت روابط عاطفی آنها همواره دچار مشکل می شود.

اجتناب از برقراری ارتباط چشمی دیگر علائم انسان های ناایمن

آنها در هنگام صحبت کردن با افراد از برقراری ارتباط چشمی خودداری می کنند. افراد ناایمن به علت ترس از عمیق شدن ارتباطات انسانی، از نگاه کردن در چشمان دیگران جلوگیری می کنند.

البته به یاد داشته باشیم این نشانه در صورتی از دلبستگی ناایمن خبر می دهد که در سرتاسر زندگی فرد و در اکثر روابط او گسترش یابد.

رفتارهای تخریبی نسبت به خود و دیگران

آنها ممکن است خود آزاری یا دگرآزاری داشته باشند. این دسته از افراد به علت کمبود خود ارزشمندی، دیگران را نیز ارزشمند نمی دانند.

به همین علت ممکن است به علت رفع عذاب وجدان شدید و یا کاهش درد بی ارزشی، به خود و یا اطرافیانشان آسیب روحی و یا جسمی وارد کنند.

این رفتارها معمولا در روابط جنسی این دسته از افراد مشاهده می شود. دگر آزاری جنسی یکی از بیماریهای رایج در میان افراد ناایمن می باشد.

بی‌رحمی نسبت به حیوانات یکی از نشانه های انسان های ناایمن است

آنها معمولا در کودکی حیوان آزاری می کنند و در بزرگسالی نیز ممکن است این رفتار خود را ادامه دهند. این رفتار آنها می تواند برگرفته شده از خشمی باشد که نسبت به والدین خود داشته اند.

همچنین این ابراز خشم در مواردی می تواند به دگر آزاری جسمی تبدیل شود.

ضعف در کنترل تکانه

آنها در مدیریت نیازهای غریزی خود مثل خوردن، آشامیدن و نیاز جنسی ناتوان هستند.

آنها معمولا وقتی گرسنه می شوند و یا نیاز جنسی دارند، بدون در نظر گرفتن شرایط اخلاقی و اجتماعی به رفع نیاز خود می پردازند. این رفع نیاز آنها ممکن است موجب آزار دیگران بشود.

رشد ناکافی فرامن

آنها از نظر شکل گیری اصول اخلاقی و بازدارنده بسیار ضعیف هستند و معمولا سیستم ارزشی ثابتی ندارند. وجود یک سیستم ارزشی و اخلاقی مشخص از نشانه های شخصیت سالم و خودارزشمندی بالا می باشد.

الگوهای تغذیه‌ای نامناسب

یکی از بزرگترین علل چاقی و یا لاغری و کاهش وزن افراد، سبک دلبستگی آنهاست.

اگر چه بسیاری از افراد به اشتباه برای درمان چاقی یا کم اشتهایی خود رو به قرص و رژیم های غذایی می آورند، ولی باید بدانیم که تا وقتی ریشه ی یک مسئله حل نشود، صورت مسئله تا ابد باقی خواهد ماند.

به همین خاطر است که بسیاری از افرادی که از عدم تناسب هیکل خود رنج می برند، با انجام رژیم های مختلف غذایی فقط به صورت موقت می توانند تناسب اندام پیدا کنند و پس از مدتی ناخودآگاه به حالت قبل خود بر می گردند.

یکی از مهمترین ریشه های چاقی و یا لاغری مفرط، سبک دلبستگی ناایمن می باشد که فقط با درمان روانی قابل حل می باشد.

ضعف در برقراری ارتباط با همسالان

این دسته از افراد معمولا با برقراری ارتباط با گروه همسالان خود اجتناب می کنند. توجیه آنها معمولا اینست که گروه همسالان، من را خوب درک نمی کنند. آنها معمولا با بزرگتر از خود و یا کوچکتر از خود دوست می شوند.

چسبندگی به افراد دیگر

از علائم انسان‌های ناایمن اینست که در اینگونه افراد چسبندگی زیادی در روابط دیده می شود. آنها دوست دارند دیگران وظایفشان را انجام دهند و یکی از علل کوتاه مدت بودن روابط افراد ناایمن، به اطلاح آویزان بودن آنها است.

انتهای پیام/

کد خبر: 1187542

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =