آموزش آشپزی/ طرز تهیه چاشنی نودل به روش مخصوص

سس و چاشنی نودل انواع مختلفی دارد که ما طرز تهیه یکی از خوشمزه ترین چاشنی های نودل را برای شما آماده کرده ایم.

​​​​​به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، سس و چاشنی نودل چندین نوع مختلف دارد و با توجه به ذائقه افراد، ترکیبات متنوعی دارد که در این بخش، به دو نوع رایج آنها پرداخته ایم. برای تهیه چاشنی نودل میتوانید از فرمول های زیر استفاده کنید.

آموزش آشپزی / دستور پخت عدس پلو نذری

مواد لازم    مقدار
سس سویا    ۲ قاشق غذاخوری
روغن زیتون یا کنجد    ۲ قاشق غذاخوری
سس چیلی    ۲ قاشق غذاخوری
سرکه بالزامیک    ۲ قاشق غذاخوری
شکر    ۲ قاشق چایخوری
آبلیمو    ۱ قاشق غذاخوری
نمک    ۲ قاشق چایخوری
فلفل سیاه آسیاب شده    ۲ قاشق چایخوری
زنجبیل خرد شده    ۱ قاشق چایخوری
سیر    ۲ حبه خرد شده

طرز تهیه چاشنی نودل

در یک ظرف مناسب، تمامی مواد فوق را به هم مخلوط کنید تا چاشنی یکنواخت شود.

چاشنی را بر روی نودل ها یا رشته های مورد نظر خود بریزید و آنها را به آرامی با هم مخلوط کنید تا چاشنی به خوبی به سطح نودل ها رسیده و مزه آنها را تغییر داده باشد.

نودل ها را به همراه چاشنی درون ظرف سرو کنید و با مواد تزیینی مثل سبزیجات تازه، پیاز سرخ شده یا هر ماده دلخواه خود تزیین کنید.

مواد لازم برای تهیه سس برای نودل

روغن کنجد    ۲ قاشق چایخوری

شکر قهوه ای    ۲ قاشق چایخوری

روغن زیتون یا روغن آفتابگردان    ۲ قاشق غذاخوری

رشته نودل    ۲ بسته

سیر    ۲ حبه خرد شده

فلفل چیلی قرمز    به دلخواه

پیازچه سبز    ۲ عدد

هویج    ۱ عدد متوسط

جوانه لوبیا یا جوانه گندم    ۸۰ گرم

نمک و فلفل    به مقدار لازم

سس سویا    یک قاشق غذاخوری

طرز تهیه چاشنی نودل خانگی

نودل را طبق دستور بسته برای آماده سازی آب جوش بریزید و بپزید تا نرم شود. سپس آبکش کرده و آن را در کنار گذاشته تا خنک شود.

در یک میکسر یا ظرف مناسب، سس سویا، روغن کنجد، شکر قهوه‌ای، روغن زیتون یا روغن آفتابگردان، سیر خرد شده و فلفل چیلی قرمز را با هم مخلوط کنید تا چاشنی سفت و یکنواخت شود.

در یک تابه یا قابلمه، روغن زیتون یا روغن آفتابگردان را داغ کنید و پیازچه سبز و هویج خرد شده را اضافه کنید. آنها را تفت دهید تا نرم شوند.

جوانه لوبیا یا جوانه گندم را به تابه اضافه کنید و به مدت چند دقیقه بپزید تا کمی نرم شوند.

سس آماده شده را به تابه اضافه کنید و همه مواد را با هم مخلوط کنید. در صورت لزوم، نمک و فلفل را به طعم خود تنظیم کنید.

نودل پخته شده را به تابه اضافه کنید و همه مواد را به طور یکنواخت با هم مخلوط کنید تا نودل ها به طور یکنواخت با سس پوشیده شوند.

طعم و مزه سس را بررسی کنید و در صورت نیاز، مقداری نمک و فلفل اضافه کنید.

نودل ها را در ظرف سرو کنید و با تزیینات مورد علاقه مثل پیازچه سبز تازه و فلفل سیاه آسیاب شده تزیین کنید.

سس نودل را گرم سرو کنید و لذت ببرید.
 

کد خبر: 1190863

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =