آموزش آشپزی/ طرز تهیه تانتونی گوشت

این خوراک از غذاهای محلی شهربندری مرسین در جنوب ترکیه و در جوار دریای مدیترانه و شهر آلانیاست و آن را از گوشت گوسفند و یا مرغ تهیه و با نان مسطح و لواش به صورت لقمه و ساندویچ دراورده و یا با پیلاف یا پلو و سبزیجات سرو میکنند .

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، ابتدا پیاز را خرد کرده و در تابه ای بریزید و کمی تفت دهید ، سپس گوشت و یا مرغ را ریز خرد کرده و داخل پیاز بریزید و تفت دهید.درادامه قارچ ، فلفل دلمه ای و کرفس(یا سبزیجات دلخواه) را خرد کرده و اضافه نمایید.

بیشتر بخوانید:

آموزش آشپزی/ روشی منحصر به فرد برای سوخاری کردن مرغ

نمک ، فلفل، فلفل قرمز پولکی و آویشن را افزوده و گوجه فرنگی خرد شده و عصاره مرغ را بیافزایید و با شعله کم اجازه دهید مواد بپزد.

بعد از اینکه خوراک جا افتاد و آب آن کشیده شد از روی شعله بردارید و کنار بگذارید تا کمی خنک شود.

مواد را در برشی از نان لواش بریزید و سماق را افزوده و در صورت تمایل کمی کاهو و پیاز خلالی شده قرار داده و آن را رول کنید و میل نمایید.

اگر مواد را داغ روی نان بریزید نان پاره میشود .تانتونی را می توان یکی از غذاهای هم خانواده Dürüm به حساب آورد . ترکیب گوشت ، گوجه، فلفل، و مقادیر زیادی ادویه که در نان ذرت نازکی پیچیده شده اند.

معمولاً دو نوع تانتونی عرضه می شود، تند و معمولی. البته اهالی مرسین (شهر زادگاه تانتوننی) معتقدند تنها تانتونی های واقعی آن هایی هستند که لب ها و زبانتان را بسوزانند.

مواد لازم تانتونی tantuni گوشت ( ترکیه )

نیم کیلو:گوشت گوسفند یا سینه مرغ
دو عدد:پیاز متوسط
 سه عدد: گوجه فرنگی
نمک و فلفل
فلفل قرمز پولکی و سماق
روغن سرخ کردنی
یک ق چ: پودر آویشن 
آبگوشت یا عصاره مرغ یا قلم
در صورت تمایل:سبزیجات خرد شده نگینی و دلخواه

نکات تکمیلی در مورد تانتونی گوشت

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۲۰دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۱۵دقیقه میباشد .
تانتونی گوشت را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۴ نفر مناسب میباشد .

انتهای پیام/

کد خبر: 1137143

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =