به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، ابتدا پیاز را خرد کرده و در تابه ای بریزید و کمی تفت دهید ، سپس گوشت و یا مرغ را ریز خرد کرده و داخل پیاز بریزید و تفت دهید.درادامه قارچ ، فلفل دلمه ای و کرفس(یا سبزیجات دلخواه) را خرد کرده و اضافه نمایید.
بیشتر بخوانید:
آموزش آشپزی/ روشی منحصر به فرد برای سوخاری کردن مرغ
نمک ، فلفل، فلفل قرمز پولکی و آویشن را افزوده و گوجه فرنگی خرد شده و عصاره مرغ را بیافزایید و با شعله کم اجازه دهید مواد بپزد.
بعد از اینکه خوراک جا افتاد و آب آن کشیده شد از روی شعله بردارید و کنار بگذارید تا کمی خنک شود.
مواد را در برشی از نان لواش بریزید و سماق را افزوده و در صورت تمایل کمی کاهو و پیاز خلالی شده قرار داده و آن را رول کنید و میل نمایید.
اگر مواد را داغ روی نان بریزید نان پاره میشود .تانتونی را می توان یکی از غذاهای هم خانواده Dürüm به حساب آورد . ترکیب گوشت ، گوجه، فلفل، و مقادیر زیادی ادویه که در نان ذرت نازکی پیچیده شده اند.
معمولاً دو نوع تانتونی عرضه می شود، تند و معمولی. البته اهالی مرسین (شهر زادگاه تانتوننی) معتقدند تنها تانتونی های واقعی آن هایی هستند که لب ها و زبانتان را بسوزانند.
مواد لازم تانتونی tantuni گوشت ( ترکیه )
نیم کیلو:گوشت گوسفند یا سینه مرغ
دو عدد:پیاز متوسط
سه عدد: گوجه فرنگی
نمک و فلفل
فلفل قرمز پولکی و سماق
روغن سرخ کردنی
یک ق چ: پودر آویشن
آبگوشت یا عصاره مرغ یا قلم
در صورت تمایل:سبزیجات خرد شده نگینی و دلخواه
نکات تکمیلی در مورد تانتونی گوشت
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۲۰دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۱۵دقیقه میباشد .
تانتونی گوشت را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۴ نفر مناسب میباشد .
انتهای پیام/
نظر شما