تمام ارگان‌ها براساس قوانین باید مشاور امور بانوان داشته باشند

مشاور امور بانوان وزیر کشور گفت: نظارت بر روی عفاف و حجاب بر عهده شورای عالی انقلاب فرهنگی است و نظارت بر عملکرد دستگاه‌ها بر عهده وزارت کشور است.

به گزارش گروه دانشگاه ایسکانیوز، نشست مسئولان خواهر نواحی استان‌های بسیج دانشجویی کشور از روز گذشته به مدت دو روز در سازمان بسیج دانشجویی برگزار و در این نشست برنامه‌ها، راهبردها و سیاست های نواحی بسیج خواهران طرح و بررسی شد.

خزعلی : لایحه ارتقای امنیت بانوان هیچ ارتباطی با سند ۲۰۳۰ ندارد

زینب اختری مشاور امور بانوان وزیر کشور در این نشست با اشاره به اهمیت اسناد بالا دستی در حوزه زنان گفت: استاد بالا دستی بسیار مهمی در حوزه زنان و خانواده داریم که تعداد شان هم زیاد است که این اسناد از اهمیت بالایی برخوردار هستند. شورای فرهنگی عمومی زنان سندی به عنوان حقوق زنان نوشته شده که این سند باید اجرایی شود اما متاسفانه هنوز در اجرا دچار مشکل هستیم.

وی افزود: سند ۲۰۳۰ رو اگر روی زمین بگذارید راه می‌رود و راه اجرا را پیدا می کند، این سند طوری طراحی شده که هر طوری هم قدم برداری در زمین آن‌ها بازی می‌کند؛ اما اسناد بالا دستی که ما داریم نه تنها اجرایی نشده، بلکه یکی از جاها را نشان دهیم که سخنان رهبر انقلاب در مورد حضرت زهرا(س) در خصوص بانوان اجرا شده باشد.

وی ادامه داد: سند تحول دولت مردمی فصل بانوان و فرزند آوری دارد که دولت از ابتدای فعالیت خود این سند را ارائه داد. در این سند چندین اندیشکده با همکاری یکدیگر ارائه دادند که ۳۵ اولویت مشخص کردند که سند خانواده ۵ صفحه است و در این سند چالش‌هایی را آورده و راهکارها و راهبردها را ارائه داده است.این سند نقشه خوبی برای تحول در حوزه زنان است.

اختری اضافه کرد: تحول به معنای صرفا تغییر نیست. سند تحول دولت مردمی داریم که این اسناد هم در حال بازنگری است. در این سند تاکید می‌کند که باید نگاه تغییر کند و با تعداد مدیران خانم مسائل خانم‌ها حل نمی‌شود در صورتی که باید بانوان دیده شوند

وی ادامه داد: مشکل و مسئله از خودمان است، نباید نیروی تشریفاتی باشیم . بانوان باید به عنوان مشاوره قوی برای مسئولان باشند. به لحاظ قانون گذاری برای تمام ارگان‌ها مشاور امور بانوان و در مجلس کمیسیون امور بانوان و در قوه قضائیه هم همین طور هستند که این نشان می‌دهد از لحاظ قانونی مشکل نداریم، اما باید مسائل و مشکلات این حوزه را حل کرد.

مشاوره امور بانوان وزارت کشور خاطرنشان کرد:  در حوزه جمعیت به مدل مردمی نزدیک شدیم. روی سه مسئله متمرکز شدیم که ستاد مرکزی، دبیر خانواده و جوانی جمعیت هستند و راهبری قانون جمعیت هستند. دبیرخانه ستاد جوانی جمعیت در استان‌ها هستیم. باید بازویی شوید که کجا می‌توانید کمک کنید.

اختری در پایان خاطرنشان کرد: ستاد ملی جمعیت هیچ بودجه‌ای به ما نداد. در زمینه عفاف و حجاب دبیرخانه آن در ستاد عفاف و حجاب است. نظارت بر روی عفاف و حجاب بر عهده شورای عالی انقلاب فرهنگی است و نظارت بر عملکرد دستگاه‌ها بر عهده وزارت کشور است لایحه‌ای را قوه قضائیه نوشته و به دولت داده و در حال بررسی است.

انتهای پیام/

کد خبر: 1180960

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =