طرز تهیه  ترشی بادمجان کبابی

بوی دود بادمجان کبابی، این ترشی را خوش عطر و طعم کرده است.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری ایسکانیوز، بوی دود بادمجان کبابی، این ترشی را خوش عطر و طعم کرده است.
مواد لازم :
 بادمجان      یک کیلوگرم
 سبزی ترشی خرد شده      300 گرم
 هویج      200 گرم
 سرکه      یک لیتر
 زردچوبه     یک قاشق مرباخوری
ادویه ترشی     یک قاشق مرباخوری
فلفل سبز تند     پنج عدد
گردو ریز خرد شده     نصف پیمانه
نمک     به میزان لازم

طرز تهیه ترشی بادمجان کبابی:
_ بادمجان‌ها را شسته و درسته در طبقه پایین فر با حرارت 200 درجه سانتی‌گراد کبابی می‌کنیم. پس از سرد شدن پوست آن‌ها را گرفته و ریز خرد می‌کنیم.
_ هویج را ریز خرد کرده و با سرکه به مدت 10 دقیقه می‌پزیم.
_ فلفل سبز را ریز خرد کرده، سپس تمام مواد را با هم مخلوط و در ظرف شیشه‌ای می‌ریزیم و در آن را محکم بسته و در جای خنک به مدت 10 روز می‌گذاریم تا آماده شود.

انتهای پیام/

کد خبر: 1115021

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =