آموزش آشپزی/ دستور تهیه جوجه کباب بوقلمون

جوجه کباب بوقلمون یک غذای سالم و خوشمزه است که می توانید به راحتی در خانه به روش های مختلف آن را تهیه کنید، جوجه کباب بوقلمون را میتوانید روی آتش کباب پز ، داخل فر یا در تابه درست کنید و از آن لذت ببرید.

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، روش تهیه جوجه کباب بوقلمون بسیار متنوع است و میتوانید از مواد مختلف برای مزه دار کردن آن استفاده کنید. مثلا می توانید علاوه بر موادی که در ادامه آمده است از ماست هم در ترکیب مواد استفاده کنید. پیاز را میتوانید خلالی خرد کنید یا این که رنده کنید. از فلفل دلمه هم میتوانید برای خوش عطر تر شدن گوشت استفاده کنید.

بیشتر بخوانید:

آموزش آشپزی/ روش‌هایی برای خوش رنگ تر شدن آش رشته

مواد لازم جوجه کباب بوقلمون

بوقلمون    ۱ عدد
کره برای چرب کردن    ۵۰ گرم
آبلیمو    ۱ استکان
روغن زیتون    ۳ قاشق غذاخوری
آب پیاز رنده شده    ۲ قاشق غذاخوری
زعفران حل شده در آب    مقداری
نمک و فلفل  به میزان لازم

روش تهیه جوجه کباب بوقلمون

روش تهیه جوجه کباب بوقلمون بسیار ساده است و تنها تفاوت آن نسبت به جوجه کباب مرغ در دیر پز بودن آن است که باید دقت داشته باشید آن را روی شعله ملایم تر بپزید.

همیشه برای جوجه کباب بوقلمون سعی کنید از بوقلمون کم سن و جوان استفاه کنید.

گوشت بوقلمون را پوست کنده و تکه تکه کنید.

تمام مواد به جز کره را مخلوط کرده و تکه های گوشت را در مواد به مدت ۵ ساعت بخوابانید و سپس به سیخ بکشید.

زمانی که رنگ جوجه ها تغییر کرد میتوانید رویشان کره بکشید و در اخر با یک قلم مو روی جوجه ها زعفران دم کشیده بزنید و ۱ دقیقه دیگر روی حرارت بگذارید تا کاملا طلایی شود.

مواد لازم جوجه کباب با سینه بوقلمون

برای ۴ نفر

سینه بوقلمون قسمت بالای فیله    به مقدار لازم
کره    ۵۰ گرم
آبلیمو    ۲ قاشق سوپخوری
اب پیاز    ۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سقید یا سیاه    به مقدار لازم
روغن زیتون طعم دار با طعم فلفل و سیر    ۳ قاشق غذاخوری
گوجه فرنگی    به مقدار لازم
زعفران دم کرده    یک قاشق سوپ خوری

طرز تهیه جوجه کباب با سینه بوقلمون

برای تهیه جوجه کباب با سینه بوقلمون ، سینه بوقلمون را به صورت مستطیلی برش داده و به مت ۵ ساعت در مخلوط زعفران ، پیاز ، نمک ، فلفل و روغن زیتون می گذاریم تا مزه دار شود سپس به سیخ می کشیم.

تکه های گوشت را جسبیده به هم به سیخ بکشید تا زمانی که پخت و از سیخ خالی کردید کنار هم بمانند.

گوجه ها را هم به سیخ بکشید.

برای تهیه سس کره روی جوجه کباب ، آبلیمو ، زعفران ، نمک و فلفل را با کره ذوب شده مخلوط کنید.

سیخ ها را روی آتش زغال یا کباب پز با حرارت ملایم قراردهید و یک طرفش که تغییر رنگ داد بچرخانید تا طرف دیگر هم کباب شود.

گوجه ها را هم جداگانه کبابی کنید.

بعد از پخت با قلم مو از سس کره روی جوجه ها بکشید و ۳ دقیقه دیگر روی حرارت زیاد بپزید.

جوجه ها را لای نان از سیخ بکشید و دوباره رویش سس کره بکشید و سرو نمایید.

نکته ای که برای تهیه جوجه کباب با بوقلمون باید دقت داشته باشید این است که زمان پخت جوجه کباب با بوقلمون بیشتر از گوشت مرغ است بنابراین باید روی آتش ملایم پخته شود .

مواد لازم جوجه کباب بوقلمون در فر

سیر - ریز خرد شده    ۴ حبه
روغن زیتون    ۳ قاشق غذاخوری
آب لیمو    ۲ قاشق غذاخوری
زیره    ۱ قاشق چای‌خوری
گشنیز - پودر شده    ۱ قاشق چای‌خوری
فلفل کاین - پودر شده    ۰.۱۲۵ قاشق چای‌خوری
دارچین    ۰.۱۲۵ قاشق چای‌خوری
نمک    به میزان لازم
فلفل سیاه    به میزان لازم
سینه بوقلمون - فیله شده    ۴۵۰ گرم
فلفل دلمه‌ای زرد    ۱ عدد
فلفل دلمه‌ای سبز    ۱ عدد
فلفل دلمه‌ای قرمز    ۱ عدد
گوجه گیلاسی    ۱۶ عدد
پیاز قرمز    ۱ عدد
ماست یونانی    برای سرو
سیخ چوبی    ۸ عدد

طرز تهیه جوجه کباب بوقلمون در فر

این جوجه کباب بوقلمون مراکشی با روشی متفاوت مزه دار شده و به جای کباب شدن روی آتش در فر پخته می شود.

برای تهیه جوجه کباب بوقلمون مراکشی ، سیخ های چوبی را در آب خیش کنید و سینی فر را با فویل آلومینیومی بپوشانید.

سیر ، روغن زیتون ، آبلیمو ، گشنیز ، زیره ، پودر فلفل ؛ دارچین ، نمک و فلفل سیاه را مخلوط کنید.

۲ قاشق غذاخوری از این مواد را کنار بگذارید.

سینه بوقلمون را به ۱۶ تکه تقسیمکنید و در باقیمانده مواد بیزید تا مزه دار شود.

فلفل دلمه ای را مربعی خرد کرده به همراه گوجه گیلاسی و ۲ قاشق مواد مرینید مخلوط کنید.

پیاز را از طول دو نیم کرده و هر نصفه را از طول ۳ برش بدهید تا ۸ برش داشته باشید.

مواد را به این ترتیب به سیخ بکشید : گوجه فرنگی ، فلفل سبز ، گوشت ، پیاز ، فلفل قرمز ف پیاز ، گوشت ، فلفل زرد ، گوجه فرنگی .

سینی فر را با فاصله ۱۵ سانتی از شعله بگذارید.

سیخ های کباب را در سینی چیده و ۶ دقیقه در فر بپزید سپس بچرخانید و ۶ – ۸ دقیقه دیگر هم بپزید.

اگر دماسنج آشپزخانه دارید ، رسیدن دمای داخل گوشت ها به ۷۳ درجه نشان دهنده آماه شدن کباب مراکشی شما است.

مواد لازم جوجه کباب بوقلمون تابه ای

برای ۴ نفر

گوشت بوقلمون    ۵۰۰ گرم
پیاز    ۳ عدد
فلفل دلمه ای    ۱ عدد
پودر تخم گشنیز    ۱ قاشق چایخوری
پودر سیر    ۱ قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاه    به مقدار کافی
زردچوبه و روغن    به مقدار کافی
کره و زعفران دم کرده    به مقدار کافی

طرز تهیه جوجه کباب بوقلمون تابه ای

گوشت بوقلمون را چرخ کنید.

فلفل دلمه و پیاز را ریز رنده کنید و آبش را بگیرید.

تمام مواد را با هم مخلوط کرده ۱۰ دقیقه ورز دهید تا چسبنده شود.

روی کاسه را بپوشانید و ۱ ساعت در یخچال بگذارید تا مزه دار شود.

کف تابه ای نچسب را چرب کنید و مایه کباب را به صورت یکدست کف تابه پهن کنید و در تابه را بگذارید تا یک طرف کباب سرخ شود سپس رویش را برگردانید تا سمت دیگر آن نیز سرخ شود.

میتوانید کباب تابه ای بوقلون را به شکل کتلت در اندازه های کوچک هم درست کنید.

انتهای پیام/

کد خبر: 1136367

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =