آموزش آشپزی/ ادویه قورمه سبزی برای خوشمزه تر شدن خورش

قورمه سبزی یکی از خوشمزه ترین و اصیل ترین غذاهای ایرانی است که محبوبیت زیادی در بین مردم ایران دارد. این غذای خوشمزه در بیشتر نقاط کشورمان با یک دستور خاص تهیه می شود.

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، قورمه سبزی یکی از خوشمزه ترین و اصیل ترین غذاهای ایرانی است که محبوبیت زیادی در بین مردم ایران دارد. این غذای خوشمزه در بیشتر نقاط کشورمان با یک دستور خاص تهیه می شود. برخی از افراد در پخت قورمه سبزی مهارت زیادی دارند و قورمه سبزی آنها در میان اقوام زبانزد است. یکی از رازهای خوشمزه شدن این خورش سنتی استفاده از ادویه در آن است.

بیشتر بخوانید: 

آموزش آشپزی/ دستور تهیه جوجه کباب بوقلمون

ترکیبات ادویه مخصوص قورمه سبزی

مواد لازم    مقدار لازم
شنبلیله خشک    ۲ قاشق غذا خوری
تره خشک    ۲ قاشق غذاخوری
جعفری خشک    ۲ قاشق غذا خوری
گشنیز خشک    ۲ قاشق غذاخوری
اسفناج خشک    ۲ قاشق غذاخوری
پودر گل محمدی    ۲ قاشق غذاخوری
پودر غوره    ۲ قاشق غذاخوری
زردچوبه    ۱ قاشق غذاخوری
پودر فلفل سیاه    ۱ قاشق غذاخوری
پودر رازیانه    ۱ قاشق غذاخوری

طرز تهیه چاشنی قورمه سبزی

سبزی‌های ذکر شده را بعد ازپاک کردن و شستن روی یک پارچه پهن کنید تا خشک شوند.
بهتر است سبزی ها را در سایه خشک کنید تا سیاه نشوند.
سبزی های خشک را درون آسیاب بریزید ویا در هاون ریخته و به خوبی بکوبید و مخلوط کنید تا کمی نرم شوند.
سبزی های پودر شده را به خوبی مخلوط نمایید.
سایر ادویه‌ها را اضافه کنید.
چاشنی قورمه سبزی را الک کنید تا کاملا صاف و یکدست شود.
این چاشنی را درون یک ظرف در دار بریزید.
این ادویه را می‌توانید تا دو سال در جای خشک و خنک نگهداری و استفاده کنید.

نکات مهم

ادویه قورمه سبزی را باید ۲۰ الی ۳۰ دقیقه آخر پخت اضافه کنید. بعد از افزودن ادویه، خورش حداقل باید به مدت ۳۰ دقیقه دیگر روی حرارت بماند تا طعم چاشنی را جذب کند.
به ازای هر سه نفر از این ادویه یک قاشق و نیم در خورش بریزید.
در دستور تهیه ادویه با توجه به سلیقه خود می‌توانید هر کدام از ادویه ها را کم و زیاد کرده تا به طعم دلخواه برسید.
اگر می خواهید چاشنی شما عطر و طعم بهتری داشته باشد، به جای استفاده از ادویه های آماده، ادویه ها را درون آسیاب پودر کنید تا از خالص بودن آنها مطمئن شوید.

انتهای پیام/

کد خبر: 1136512

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =