آموزش آشپزی / طرز تهیه یک پلوی نوستالوژیک و خوشمزه

این غذا شما را به یاد زمان قدیم و دوران کودکی می‌اندازد.

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز،  دمپختک گوجه و سیب زمینی یکی از غذاهای اصیل ایرانی است که عطر و طعمش شما را به یاد زمان قدیم و دوران کودکی می‌اندازد. طرز تهیه این پلو بسیار راحت است و نکته‌ی بسیار مهم این غذا، کم‌هزینه بودن آن است.

آموزش آشپزی/ یک دستور جذاب برای پخت دمی کباب بازاری

دمپختک گوجه و سیب زمینی جزء غذاهایی است که می‌توانید خیلی راحت و فوری در منزل تهیه نمایید. در تهیه این غذا با توجه به ذائقه خود می‌توان از گوشت سفید، قرمز، میگو، حبوبات و… استفاده کنید در برخی مناطق دمپخت گوجه فرنگی با سیب زمینی تهیه می‌شود.

طرز تهیه پلوی خوشمزه و لذیذ؛ به یاد زمان قدیمطرز تهیه پلوی خوشمزه و لذیذ؛ به یاد زمان قدیمطرز تهیه پلوی خوشمزه و لذیذ؛ به یاد زمان قدیمطرز تهیه پلوی خوشمزه و لذیذ؛ به یاد زمان قدیم

مواد لازم

۲ پیمانه برنج

۵ عدد گوجه

۱ ق رب گوجه

۲ عدد سیب زمینی

۲ عدد پیاز

روغن و نمک و زردچوبه و فلفل

۲ لیوان آب

طرز تهیه پلوی خوشمزه و لذیذ؛ به یاد زمان قدیمطرز تهیه پلوی خوشمزه و لذیذ؛ به یاد زمان قدیمطرز تهیه پلوی خوشمزه و لذیذ؛ به یاد زمان قدیمطرز تهیه پلوی خوشمزه و لذیذ؛ به یاد زمان قدیم

طرز تهیه

۱. ابتدا سیب زمینی نگینی را سرخ کرده و کنار بگذارید، سپس پیاز را در روغن تفت دهید.

۲. گوجه خرد شده را اضافه کرده، وقتی گوجه آب انداخت رب، ادویه و سیب زمینی سرخ شده را اضافه کرده و خوب تفت دهید.

۳. ۲ لیوان آب و برنج را اضافه کرده با حرارت ملایم بپزید تا آب برنج خشک شود. سپس زیر گاز را کم کنید تا ۱ ساعت به خوبی بپزد.

منبع: برترین ها

انتهای پیام/

کد خبر: 1177049

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =