دانشگاه آزاد اسلامی، دانشگاهی اجتماعی و مردم پایه است

معاون امور مجلس و ارتباطات اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: دانشگاه آزاد اسلامی یک دانشگاه اجتماعی، مردم پایه، از مردم و برای مردم است.

به گزارش گروه دانشگاه ایسکانیوز، نوزدهمین جلسه هیئت امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمانشاه با حضور دکتر محمد قربانی گلشن آباد معاون امور مجلس و ارتباطات اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر قباد بهزادی پور مدیر کل سراهای نوآوری، دکتر افشین غنی زاده سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمانشاه، حجت الاسلام و المسلمین امین معظمی گودرزی مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمانشاه و سایر اعضا در واحد کرمانشاه برگزار شد. 

دکتر قربانی گلشن آباد در این جلسه با تأکید بر استفاده از مزیت های استان کرمانشاه گفت: حجم قابل توجهی از صادرات ایران از گذرگاههای مرزی کرمانشاه به عراق انجام می شود. مبادلات نیاز به نوآوری و فناوری دارد. علاقه مندان بسیاری برای کسب تخصص های مهارتی همچون مکانیک، جوشکاری، آشپزی و ... در عراق وجود دارند که دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمانشاه می تواند برای آنها دوره های آموزشی برگزار و کسب درآمد کند. 

وی با بیان اینکه هرم هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمانشاه با اقدامات جهادی متحول شده و لازم است این تحول آفرینی امتداد پیدا کند، افزود: ظرفیت بی بدیل طرح «دستیاران آموزشی» و «اعضای هیئت علمی وابسته» قطعاً در این زمینه تحول آفرین خواهد بود. 

معاون امور مجلس و ارتباطات اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی تأکید کرد: باید در برنامه ریزی، اقتضائات محیط را ملاحظه کرد، می توان متکی بر آمایش اقتصادی و اجتماعی و مبتنی بر مزیت های فاخر استان کرمانشاه و نیز دانشگاه آزاد اسلامی کرمانشاه، ماموریتی محلی و ملی فراتر از یک نظام بودجه ریزی متعارف، در نظر گرفت و دانشگاه را به صورت عینی در خدمت جامعه درآورد، در معاونت امور مجلس و ارتباطات اجتماعی دانشگاه، کاملاً در خدمت این نظام ماموریت گرایی هستیم و سایر بخشها و ارکان دانشگاه هم کمک کار هستند. 

دکتر قربانی گلشن آباد تأکید کرد: در کشور ما مزیت ها و ظرفیت های بی نظیر و بی بدیلی وجود دارند که اگر کشف و فعال شوند بدون شک در هیچ جای کشور مشکل مالی، اقتصادی و اجتماعی نخواهیم داشت، دانشگاه آزاد اسلامی که یک دانشگاه اجتماعی و مردم پایه و از مردم و برای مردم است، مطمئناَ در این مسیر نورانی گام های مثبتی برداشته و ان شاءالله ادامه هم خواهد داد.

دکتر قباد بهزادی پور مدیر کل سراهای نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی نیز  در این نشست گفت: در سه سال گذشته در حوزه فناوری اتفاقات خوبی در دانشگاه آزاد اسلامی روی داده است از جمله این که 57 سرای نوآوری در کشور ایجاد شده که در آینده نزدیک مجوز دومین سرای نوآوری واحد کرمانشاه نیز صادر خواهد شد، در سه سال پیش فقط 300 شرکت در دانشگاه آزاد داشتیم و امروز 2 هزار هسته فناور در این دانشگاه فعال است و 1800 محصول تولیدی داریم.

حجت الاسلام امین معظمی گودرزی مسئول نهاد رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمانشاه در این جلسه ضمن آرزوی موفقیت برای دکتر غنی زاده سرپرست جدید واحد کرمانشاه گفت: امیدوارم خداوند همه ما را یاری کند تا بینش و گرایش های درستی داشته باشیم و مسیر حق و صراط مستقیم را با کمال توانایی و شایستگی طی کنیم.

دکتر افشین غنی زاده سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمانشاه نیز ضمن ارائه گزارشی از عملکرد دانشگاه طی سال گذشته و برنامه ریزی های انجام شده برای سالهای آینده اظهار کرد: در استان کرمانشاه با محوریت دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه چهار واحد و پنج مرکز فعال وجود دارد که از پتانسیل های خوبی برخوردار هستند. درحال حاضر نزدیک به 17 هزار دانشجوی فعال در 300 رشته تحصیلی در مقاطع مختلف شاغل به تحصیل هستند و از وجود 394 عضو هیئت علمی تمام وقت و 575 عضو هیئت علمی حق التدریس و 424 کارمند نیز بهره مند هستیم که با هدف گذاری دقیق سعی در کاهش استادان حق التدریس با استفاده از توانایی های دانشجویان دکتری به عنوان دستیار آموزش داریم. 

گفتنی است تصویب بودجه پیش بینی شده سال مالی آتی، ساماندهی و فروش اموال مازاد واحدها و مراکز استان و بررسی شرایط و ظرفیت های واحدها و مراکز در خصوص ایجاد منابع مالی و در آمدهای پایدار با تاکید بر هر واحد یک ماموریت از مصوبات جلسه نوزدهم هیأت امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمانشاه بود.

انتهای پیام/

کد خبر: 1194406

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =