آموزش آشپزی / طرز تهیه املت شاپوری رشتی

املت شاپوری یا همان املت لوبیا شاپوری یکی از غذاهای خوشمزه شمالی است که نام آن را میتوان در لیست املت جدید و صبحانه مقوی قرار داد.

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، املت شاپوری یکی از انواع غذاهای شمالی است که بسیاری آن را با عنوان املت لوبیا شاپوری می شناسند و یک املت جدید با طعمی فوق العاده است که از آن به عنوان صبحانه مقوی یاد می شود. این یک املت متفاوت خوشمزه را مثل بقیه املت های قهوه خانه ای و رستورانی می توان با تخم مرغ و چند ماده اولیه ساده تهیه کرد.

بیشتر بخوانید:

آموزش آشپزی/ ۵ راز جادویی خوشمزه شدن دلمه برگ مو

این غذای ساده و سریع، جزو غذاهای سنتی ایرانی می باشدکه طرز تهیه آن را در ادامه می خوانید. 

مواد لازم املت شاپوری رشت

مواد لازم    میزان لازم 
تخم مرغ    ۳ عدد
کنسرو لوبیا    ۱ قوطی
رب گوجه فرنگی     ۳   قاشق غذاخوری
کره    ۲۵ گرم
نمک و فلفل     به میزان لازم
آب نارنج     ۲ قاشق غذا خوری
زردچوبه     به میزان لازم

طرز تهیه املت شاهپوری رشت با کنسور لوبیا

مرحله اول :

ابتدا باید کنسرو لوبیا خود را آماده کنید شما می توانید از خوراک لوبیا خانگی نیز استفاده کنید این کار بسته به نوع ذائقه و وقت شما دارد. 

مرحله دوم :

در این مرحله از پخت املت شاپوری داخل یک تابه مناسب کره را روی حرارت ملایم آب کنید. 

مرحله سوم : 

رب گوجه فرنگی را نیز به کره اضافه کنید و تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود. 

مرحله چهارم : 

ادویه های املت شمالی را به همراه آب نارنج یا لیمو تازه به رب اضافه کنید و تفت دهید. 

مرحله پنجم : 

تخم مرغ ها را در یک کاسه بشکنید و با کمک هم زن آن را هم بزنید سپس به رب اضافه کنید و هم بزنید تا املت شما بپزد می توانید از مقدار نعنا خشک نیز در این مرحله استفاده کنید. 

مرحله ششم : 

زرده و سفید که کمی پختند به یک سمت ظرف ببرید سپس کنسرو آماده لوبیا را در طرف دیگر ظرف خالی کنید. املت شاپوری خوشمزه شما حاضر است.

انتهای پیام/

کد خبر: 1198618

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =