3 نکته کلیدی خوشرنگ‌تر شدن خورشت‌های قرمز

برای طبخ عالی و خوش رنگ شدن غذای اصیل ایرانی و خورش های قرمز رنگ مثل خورش قیمه،خورش مرغ و خورش بادمجان و... نکته‌های ریز و مهمی وجود دارد.

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، غذاهای خورشتی جزو غذاهای محبوب و پرطرفدار محسوب می‌شوند که مهمان همیشگی سفره‌های ایرانی بوده و معمولا با موادی چون حبوبات، گوشت و... به شکل آبداردر کنار برنج و گاهی همراه با نان سرو می‌شوند. خورش قیمه، خورش بامیه، خورش قیسی، خورشت بادمجان از خورش های محبوبی هستند که در دستور تهیه آنها رب به کار می رود، برای خوشرنگ شدن این خورش ها مارک رب چندان اهمیتی ندارد، بلکه با استفاده از ترفندهایی خورش های قرمز شما معرکه و زبانزد خواهد شد.

بیشتر بخوانید:

آموزش آشپزی / طرز تهیه خورشت آلو و قیسی

برای خوشرنگ شدن خورش های قرمز نکات زیر را رعایت کنید:

از زعفران استفاده کنید


برای خوش رنگ و عطر شدن خورشت های قرمز، یک قاشق غذاخوری گلاب، نوک قاشق چایخوری پودر هل یا یک قاشق غذاخوری عرق هل و یک چهارم استکان زعفران دم کرده را ترکیب و در خورش بریزید تا رنگ خورشتتان معرکه شود.

رب را تفت دهید

رب گوجه را قبل از افزودن به خورش حتما تفت دهید، افزودن رب گوجه بدون تفت دادن به خورش موجب بد رنگ شدن خورش خواهد شد. می توانید برای بهتر شدن رنگ خورشت، رب را با مقدار کمی شکر تفت دهید و سپس به خورش بیافزایید.

از پودر دارچین استفاده نکنید

در خورش های قرمز هیچگاه از پودر دارچین استفاده نکنید زیرا موجب تغییر رنگ خورش وسیاه شدن رنگ آن می شود، به جای پودر دارچین، یک ربع آخر پخت خورش کمی چوب دارچین را به خورشت بیافزایید و در آخر پخت از خورش خارج کنید.

انتهای پیام/

کد خبر: 1213044

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =