فواید جایگزین کردن گیاهان پروتئینی به جای گوشت قرمز

بسیاری از مطالعات نشان داده اند که بین مصرف گوشت قرمز و بیماری های قلبی-عروقی و سرطان ارتباط وجود دارد.

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، مصرف گوشت قرمز در حد مجاز یعنی هفته ای ۲ تا ۳ بار احتمال ابتلاء به بیماری های قلبی-عروقی را افزایش نمی دهد.

شرایط نگهداری گوشت در فریزر

نتایج یک متاآنالیز بر روی ۳۶ کارآزمایی بالینی شامل ۱۸۰۳ فرد شرکت کننده در کارآزمایی ها حاکی از این است که جایگزین کردن گوشت قرمز با پروتئین های گیاهی مانند حبوبات، سویا و مغزها (nuts)  باعث کاهش کلسترول و تری گلیسرید (چربی های) خون و پیشگیری از بیماری های قلبی-عروقی می شود. به همین علت، توصیه شده که از رژیم های غذایی گیاهی و مدیترانه ای که مقادیر زیادی پروتئین های گیاهی دارند استفاده شود.   

منبع: بهداشت نیوز

انتهای پیام/

کد خبر: 1167123

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =