آموزش آشپزی / طرز تهیه کباب لبنانی

در این مطلب قصد داریم تا شما را با طرز تهیه کباب لبنانی آشنا کنیم.

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، در این مطلب قصد داریم تا شما را با طرز تهیه کباب لبنانی آشنا کنیم.

آموزش آشپزی/ خوشمزه شدن غذا با چند فوت کوزه گری ساده

مواد لازم :

بلغور گندم  نصف پیمانه
 گوشت چرخ کرده  ۴۰۰ گرم
 پیاز خرد شده  نصف پیاز
 زیره  نصف قاشق مرباخوری
 ماست چکیده  یک قاشق غذاخوری
 روغن  برای سرخ کردن


مواد داخل کباب :

روغن زیتون  یک قاشق غذاخوری
 پیاز ریز خرد شده  یک عدد کوچک
 دانه کاج خرد شده  ۲ قاشق غذاخوری
 سیر له شده  یک عدد (حبه)
 فلفل قرمز، سیاه، پودر دارچین  از هر یک مقدار کمی
 کشمش پلویی خرد شده  یک قاشق غذاخوری
 گوشت چرخ کرده  یک کیلوگرم
 نمک  به اندازه کافی
 برگ گشنیز خرد شده  یک قاشق غذاخوری


مواد سس تاهینی :

تاهینی( ارده )  ۴ قاشق مرباخوری
 ماست چکیده  ۴ قاشق مرباخوری
 آبلیمو  کمی
 روغن زیتون  ۴ قاشق غذاخوری
 آب  ۳ قاشق غذاخوری
 سیر له شده  یک حبه بزرگ


طرز تهیه :

بلغور گندم را ۳ بار بشویید، سپس نصف پیمانه آب جوش به آن اضافه کنید و روی آن را بپوشانید.

برای تهیه مواد داخل کباب، پیاز را در روغن تفت دهید، دانه کاج را اضافه کنید، سپس سیر، کشمش و گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و تفت دهید. ادویه را اضافه کنید، زیر مواد را خاموش و گشنیز را به آن اضافه کنید.

منبع: بیتوته

انتهای پیام/

کد خبر: 1173891

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =