آموزش آشپزی/ طرز تهیه صبحانه خوشمزه هندی

صبحانه خوشمزه هندی با لپه و لوبیا سفید درست می‌شود.

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، ماده اصلی این صبحانه را لپه و لوبیا سفید تشکیل می‌دهد؛ بنابراین یک صبحانه بسیار خوشمزه و مقوی است. این صبحانه بیشتر در روستاهای شمال هند تهیه می‌شود، اما مطمئنیم که شما هم آن را دوست خواهید داشت.

ادویه‌هایی که شما را لاغر و خوش اندام می‌کند

مواد لازم:

دو پیمانه آرد برنج

یک پیمانه لپه

نصف پیمانه لوبیا سفید

۱ دسته برگ گشنیز

نصف پیمانه برگ شوید خردشده

فلفل سبز (به مقدار دلخواه)

۸ تا ۱۰ ورقه سیر

نمک به مقدار کافی

آب ولرم برای خمیر

طرز تهیه:

لپه و لوبیا را بشویید و یک شب خیس کنید. سپس آن را آبکش کنید و در یک آسیاب بریزید و خرد کنید تا خوب خمیر شوند.‌ می‌توانید یک قاشق غذاخوری آب هم هنگام آسیاب شدن به آن اضافه کنید، اما آب بیشتری اضافه نکنید، چون به خمیر سفتی نیاز داریم.

خمیر را در یک کاسه بریزید. می‌توانید آن را به دو بخش تقسیم کنید.

سیر و فلفل را در یک آسیاب بریزید و خرد کنید.

گشنیزها و برگ‌های شوید را بشویید و آن را خوب خرد کنید.

در یک کاسه، خمیر عدس و لوبیا را با خمیر سیر و فلفل و گشنیز و شوید خردشده و نمک مخلوط کنید تا خوب ترکیب شوند.

آرد را در یک کاسه بریزید و آب ولرم را به آن اضافه کنید. آن را خوب ورز دهید تا خمیر سفت و یک دستی به دست آید.

خمیر را به ۱۸ - ۲۰ قسمت مساوی تقسیم کنید. یک قسمت را بردارید و با دستهایتان یک گلوله صاف درست کنید.

حالا خمیر را باز کرده و دو قاشق چایخوری از موادی که آماده کرده بودید را داخل آن قرار دهید.

همین کار را با سایر خمیرها هم تکرار کنید و به شکل ستاره درآورید (مانند تصویر)

آموزش آشپزی/ طرز تهیه صبحانه خوشمزه هندی

به مدت ۱۵ - ۲۰ دقیقه روی حرارت متوسط بخارپز کنید. اگر بخارپز ندارید می‌توانید دو لیوان آب در قابلمه بریزید و یک سینی روی آن قرار داده و در ظرف را بگذارید.

انتهای پیام/

کد خبر: 1187541

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =