طرز تهیه فالوده کرمانی برای روزهای گرم تابستان

چه‌چیزی بیشتر از یک دسر خنک می‌تواند حال آدم را در یک عصر گرم تابستانی جا بیاورد؟

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، امروز می‌خواهیم روش تهیه فالوده‌کرمانی را با هم یادبگیریم. این دسر، برعکس فالوده شیرازی رشته‌رشته نیست، طرز تهیه‌اش آسان است و تا حد زیادی مطمئنیم که با یک بار امتحان کردن، عاشقش می‌شوید.

طرز تهیه ۱۰ نوشیدنی خنک مناسب فصل تابستان

مواد لازم برای فالوده کرمانی:

 نشاسته گل: یک پیمانه

 آب: ۵پیمانه

 یخ: به مقدار کافی

مواد لازم برای شربت فالوده:

 شکر: ۲پیمانه

 آب: یک پیمانه

 گلاب یا عرق نعناع یا عرق بیدمشک

 به دلخواه: یک دوم پیمانه

قبل از تهیه فالوده بهتر است شربت آن را آماده‌کنید.

برای تهیه این شربت، آب و شکر را داخل قابلمه بریزید.

شکر که حل‌شد گلاب یا عرق دلخواه‌تان را اضافه‌کنید و هم بزنید.

بعد از چند جوش ریز آن را از روی حرارت بردارید و بگذارید سردشود.

حالا سراغ تهیه فالوده می‌رویم.

برای شروع نشاسته گل را در یک پیمانه آب سرد خوب هم‌بزنید تا بازشود.

۴پیمانه آب دیگر را داخل یک قابلمه بریزید و نشاسته را بعد از حل‌شدن به آن اضافه‌کنید، روی حرارت ملایم هم بزنید تا بوی خامی نشاسته گرفته و یکدست شود، این مرحله ممکن است ۱۵ تا ۲۰ دقیقه طول بکشد.

بعد از پخت قابلمه را از روی حرارت بردارید و اجازه‌دهید محتویات آن خنک‌شود.

داخل یک کاسه بزرگ، آب و یخ بریزید

. حتما باید یخ‌های بزرگ داخل کاسه را جدا کنید تا نشاسته بر اثر برخورد به یخ شکل خود را از دست‌ندهد.

یک آبکش فلزی را که قطر سوراخ‌های آن به اندازه یک چوب‌کبریت باشد، به کمک یک نفر دیگر در ارتفاع ۵۰ تا۶۰سانتی‌متری کاسه آب و یخ قراردهید.

حالا وقت ریختن آب و نشاسته حل‌شده درون آبکش است. به کمک یک قاشق یا لیسک، نشاسته حل‌شده را روی دیواره آبکش بکشید تا نشاسته‌ها از منافذ آن شبیه دانه‌های کوچک درون کاسه آب و یخ‌بریزد. کاسه را برای ۱۵دقیقه در یخچال بگذارید تا دانه‌های فالوده شکل بگیرند. بعد آن را آبکش‌کنید و آب‌اضافی را دور بریزید. شربت سرد را به فالوده اضافه کنید و برای ۳ ساعت  در یخچال بگذارید تا فالوده طعم شربت بگیرد.

   نکته:

۱.آبی که نشاسته داخل آن ریخته‌می‌شود باید حتما سرد باشد تا دانه‌های حل‌شده شکل دایره‌ای به خود بگیرند.۲. می‌توانید برای شربت فالوده از هر ترکیب دلخواهی استفاده‌کنید. در صورت تمایل می توانید به شربت فالوده،  تخم شربتی خیس شده هم اضافه کنید .

انتهای پیام/

کد خبر: 1188424

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =