آموزش آشپزی / طرز تهیه کوکوی پیاز

کوکو پیاز از کوکوهای بسیار خوشمزه و فاقد گوشت است و طعمی بینظیر دارد.

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، کوکو پیاز به دلیل داشتن پیاز از خواص خوب پیاز بهرمند است و طعم و عطری بینظیر دارد.

بیشتر بخوانید:

روش تازه نگه داشتن کاهو در یخچال

غذای اقتصادی و آسان که از خوردنش سیر نمی‌شوید!

مواد لازم:
پیاز: ۳ عدد

تخم مرغ: ۲ عدد

آرد: ۳ ق غذا خوری

جعفری ساطوری شده: ۲ ق غذا خوری

گردو خرد شده: ۱/۲ پیمانه

زعفران دم کرده: غلیظ به مقدار لازم

نمک، فلفل سیاه، زردچوبه: به مقدار لازم

طرز تهیه:

ابتدا پیازها را پوست بگیرید و با رنده ریز یا درشت بنا به سلیقه خود رنده بزنید و یکم آب اضافی آن را بگیرید تا باعث شل شدن کوکو نشود.

جعفری را بشورید و ساطوری ریز خرد کنید.

در ادامه داخل یک کاسه پیازهای رنده شده را به همراه ادویه‌ها و گردو نگینی شده و جعفری ساطوری شده و زعفران بریزید و هم بزنید.

در ادامه آرد سفید و تخم مرغ‌ها را اضافه کنید و هم بزنید تا مواد به خوبی یکدست شود.

حالا داخل تابه مقداری روغن ریخته و شما برای سرخ کردن کوکوی پیاز می‌توانید به دو روش عمل کنید با کل مواد کوکو را داخل تابه ریخته و درب تابه را برای چند دقیقه بگذارید تا خودش را بگیرد.

سپس برگردانید مانند پیتزا بعد طرف دیگر را نیز سرخ کنید و در انتها به برش‌های مساوی تقسیم کنید و یا می‌توانید با قاشق از مواد کوکو بردارید و به صورت قطعات کوچیک‌تر داخل روغن داغ سرخ کنید تا طلایی شود.

در انتها روی دستمال روغن گیر قرار دهید تا روغن اضافی آن گرفته شود سپس به همراه نان و خیار شور گوجه سرو کنید.

منبع: چی شی

انتهای پیام/

کد خبر: 1208574

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =