آموزش آشپزی / طرز تهیه کشک بادمجان به روش رستوران‌ها

کشک و بادمجان یکی از غذاهای سنتی و بسیار پرطرفدار ایرانی است که با دستورهای بسیار متنوعی تهیه می‌شود، با ما باشید تا این غذای خوشمزه را به شیوه رستورانی یاد بگیریم.

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، کشک و بادمجان یکی از غذاهای سنتی و بسیار پرطرفدار ایرانی است که با دستورهای بسیار متنوعی تهیه می‌شود، با ما باشید تا این غذای خوشمزه را به شیوه رستورانی یاد بگیریم.

آموزش آشپزی / مراحل مختلف پخت خورش فسنجان با نکات کلیدی

کشک و بادمجان خوشمزه به‌روش رستورانی

  گام اول

 برای تهیه کشک وبادمجان مجلسی ابتدا بادمجان‌ها را پوست می‌گیریم، سپس به صورت ورقه‌ای برش می‌زنیم و داخل یک سینی قرار می‌دهیم. در ادامه مقداری نمک روی بادمجان‌ها می‌پاشیم و اجازه می‌دهیم ۲۰ دقیقه استراحت کنند. معمولا بادمجان هایی که حاوی دانه  های زیاد نیستند، طعم شیرینی دارند و نیاز به مرحله تلخی گیری ندارند.

  گام دوم

 در ادامه بادمجان‌ها را آب کشی می‌کنیم و با دست کمی فشار می‌دهیم تا آب اضافی موجود درآن ها  خارج شود.

  گام سوم

 در این مرحله یک تابه مناسب روی حرارت قرار می‌دهیم و مقداری روغن اضافه می‌کنیم، پس از این‌که روغن داغ شد، بادمجان‌ها را به تابه اضافه و دو سمت بادمجان‌ها را به خوبی سرخ می‌کنیم، سپس از تابه خارج می‌کنیم و کنار می‌گذاریم.

  گام چهارم

 حالا پیازها را به صورت نگینی ریز خرد و به همراه کمی روغن به تابه اضافه می‌کنیم و به خوبی تفت می‌دهیم تا پیازها طلایی شود. در ادامه سیرها را به صورت ریز خرد می‌کنیم و حدود  یک دقیقه به همراه پیاز داغ تفت می‌دهیم.

  گام پنجم

 بادمجان‌ها را با گوشت کوب یا غذاساز به طور کامل له  و به تابه اضافه می‌کنیم، سپس مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه اضافه می‌کنیم و بادمجان  های له شده را به خوبی تفت می‌دهیم تا آب اضافی موجود در تابه تبخیر شود.

 گام ششم

 در این مرحله مغز گردوی خرد شده را به همراه کشک به تابه اضافه و به خوبی مخلوط می‌کنیم تا یکدست شود.

  گام هفتم

 در این مرحله در تابه را می‌گذاریم تا آب اضافی موجود در تابه تبخیر شود و کشک و بادمجان به روغن بیفتد. در همین حین نعناع خشک را به همراه کمی روغن به مدت یک دقیقه تفت می‌دهیم تا سرخ شود، سپس به غذا اضافه می‌کنیم.

در ضمن نعناع خشک را فقط باید چند ثانیه تفت دهیم تا رنگش کمی تغییر کند، چون خیلی سریع می‌سوزد و تلخ می‌شود.

  گام هشتم

 پس از این‌که کشک و بادمجان به روغن افتاد و دیگر هیچ آبی درون تابه نبود، غذا را در ظرف مد نظرمان می کشیم و به سلیقه خود با موادی مثل نعناع داغ، پیاز داغ و سیر داغ و کشک تزیین و با نان داغ سرو می‌کنیم.

  مواد لازم :

بادمجان:۴ عدد درشت

پیاز: ۲ عدد متوسط

کشک: ۴ قاشق غذاخوری

مغز گردو: ۲ قاشق غذاخوری

سیر: ۴ حبه

نعناع خشک: ۲ قاشق غذاخوری

نمک ،  فلفل سیاه و زردچوبه : به مقدار کافی

انتهای پیام/

کد خبر: 1185907

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =