اختصاص ۱۰ میلیارد تومان گرنت پژوهشی به برگزیدگان جشنواره فرهیختگان

معاون تحقیقات و فناوری و نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی گفت: علاوه بر افزایش مبالغ جوایز در دهمین جشنواره فرهیختگان، مقرر شد مبلغ ۱۰ میلیارد تومان به عنوان گرنت پژوهشی به مراکز موفق و برتر تخصیص داده شود.

به گزارش خبرنگار کروه دانشگاه ایسکانیوز، مشکینی معاون تحقیقات و فناوری و نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی در دهمین جشنواره علمی، پژوهشی و فناوری فرهیختگان که عصر امروز در سازمان مرکزی دانشگاه برگزار شد، اظهار کرد: اقدامات اجرایی دهمین جشنواره فرهیختگان از زمستان سال گذشته با همکاری معاونت فناوری و نوآوری، معاونت‌های موضوعی در واحدها و استان‌ها آغاز شد. این جشنواره در سه شاخه هیئت علمی، دانشجویی و دانش آموزی برگزار شد.

وی ادامه داد: از جمله اهداف این جشنواره میتوان به ایجاد بستری مناسب برای تکریم مقام والای اندیشمندان، نخبگان عرصه علم و فناوری و زمینه تعامل و همکاری بین پژوهشگران، شناسایی و معرفی پژوهشگران، فناوران و نوآوران، و مدیران پژوهش و فناوری دانشگاه،کشف استعدادهای برتر در زمینه‌های علمی، ایجاد انگیزه برای مخترعان، مبتکران، فن‌آفرینان و پژوهشگران دانشگاه، گسترش تجربه‌های علمی در سطح دانشگاه و فراهم‌سازی فضایی پرشور و رقابتی بین پژوهشگران اشاره کرد.

معاون تحقیقات و فناوری و نوآوری دانشگاه ازاد اسلامی گفت: دستورالعمل و بخشنامه جشنواره در فروردین ۱۴۰۲ به واحدهای دانشگاهی ابلاغ شد.انجام فرایندهای داوری در سه مرحله با حضور ۳۰ داور انجام گرفت که متشکل از نمایندگان معاونت‌های تخصصی، اعضای هیئت علمی واحدهای دانشگاهی، مدیران کل معاونت تحقیقات، فناوری، نوآوری و پژوهشگران برتر دوره قبلی بود.

وی افزود: ۱۹۱۲ اثر به دبیرخانه ارسال شده است، باید توجه داشت امسال محورهای جشنواره افزایش یافته و به ۳۸ محور رسیده است. از این آثار ۶۹ اثر برگزیده شده که از ۲۰ استان و ۲۹ واحد دانشگاهی و ۲ واحد ویژه هستند.

مشکینی بیان کرد: استان تهران با ۹ اثر رتبه اول، واحد ویژه نجف ‌آباد و واحد ویژه علوم تحقیقات با ۸ اثر رتبه دوم و استان یزد با ۷اثر به عنوان رتبه سوم در میزان آثار معرفی شدند.

وی خاطرنشان کرد: علاوه بر افزایش مبالغ جوایز در دهمین جشنواره فرهیختگان، مقرر شد مبلغ ۱۰ میلیارد تومان به عنوان گرنت پژوهشی به مراکز موفق و برتر تخصیص داده شود. این اقدام بیانگر حمایت دانشگاه از پژوهشگران و فناوران است.

معاون تحقیقات، فناوری و نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی بر شناسایی ظرفیت‌های اساتید و دانشجویان تاکید کرد و گفت: پس از شناخت باید برای به ظهور و بروز رساندن ظرفیت آنان نیز تلاش کرد.همان‌طور که می‌دانید ظرفیت علمی محققان بسیار بالاست و مانند چشمه‌های بلقوه‌ای است که برای جوشیدن به عصای موسی‌گونه نیازدارد و باید در این مسیر تلاش کرد.
انتهای پیام/

کد خبر: 1211857

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =