آموزش آشپزی / طرز تهیه دونات مرغ؛ یک پیش غذای خوشمزه

می توانید با دونات یک پیش غذای خوشمزه درست کنید.

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، دونات یکی از شیرینی های خوشمزه ای است که طرفداران بسیاری دارد. این بار می توانید با دونات یک پیش غذای خوشمزه درست کنید. دونات مرغ یکی از این پیش غذاها است

بیشتر بخوانید:

بهترین زمان مصرف تخم‌مرغ برای لاغری

مواد لازم برای تهیه دونات مرغ
تخم مرغ : ۲ عدد
ماست : ۱ قاشق سوپ خوری
روغن : ۱ قاشق سوپ خوری
نمک : یک قاشق چایخوری
بکینگ پودر : نصف قاشق غذا خوری
زرد چوبه : کمی
شیر خشک : ۱ قاشق غذا خوری
ارد : ۲ پیمانه


مواد میانی دونات مرغ

سیب زمینی متوسط : ۱ عدد اب پز
سینه مرغ ابپز : ۱ عدد
سبزی معطر خرد شده : ۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل : به اندازه دلخواه
پنیر گودا ورقه ایی : ۸ عدد
کره : ۱۵ گرم

طرز تهیه دونات مرغ
تخم مرغ و ماست, روغن را خوب مخلوط کنید.
آرد, پکینگ پودر, زرد چوبه, نمک,شیر خشک,آرد رو با هم خوب مخلوط کنید تا خمیر درست شود. دقت کنید آرد را کم کم باید اضافه کنید.
خمیر را داخل کیسه بگذارید تا خشک نشود.
مواد میانی را با هم مخلوط کنید.
خمیر را به ۴ قسمت تقسیم کنید و هر قسمت را به شکل مستطیل وردنه بکشید. دقت کنید قطر خمیر از نیم سانت بیشتر نباشد.
مواد میانی را به همراه دو ورقه پنیر گودا وسط خمیر بگذارید,سعی کنید پنیر در وسط مواد میانی باشه که موقع پخت از خمیر بیرون نریزد.
لبه های خمیر را خوب روی هم کیپ کنید و بعد به شکل دونات فرم دهید.
روی خمیر را کمی زرده تخم مرغ بزنید.
فر را ۱۵ دقیقه قبل با دمای ۱۷۵ گرم کنید.
دونات را درون فر به مدت ۳۰ دقیقه قرار دهید.

منبع: سیمرغ

انتهای پیام/

کد خبر: 1239987

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =